Christina Wedel // 22. januar 2015 // 18 kommentarer

Miracle Or Myth- om at være bange for penge

shutterstock_243783319Kære skønne dejlige læser!

Tak fordi du stadig er her. Jeg er flyvende tilbage med masser af nye film. Idag er jo torsdag og normalt tester jeg noget. Det holder lige en pause.

For der er noget jeg virkelig brænder for at lære. At blive bedre til min økonomi. Det er tabu, det er pinligt, det er spændende. Jeg lover det ikke bliver kedeligt.

Jeg kan umuligt være den eneste der gerne vil forbedre mig. Det kan dog være svært at få tid til og også bare at bryde sine vaner. Det vil jeg gøre noget ved. Jeg har teamet op med Louise Berner som du kan læse om her.

Hun har lavet et lækkert bud på starten til dit nye, rare og FORSTÅELIGE budget du kan hente her

 

Vi har lavet det som et webinar, så du kan se de links vi taler om og se de præsentationer vi vil lægge op. Håber meget du tager vel imod ideen

 

Jeg vil elske at få noget feedback. Og jeg har en hel kasse med gaver jeg sender ud til de svar der kommer…

 

Møs, Fru Wedel

 

 

 

 

 

18 kommentarer til indlægget


 • Gud, hvor er det dog befriende at høre at det ikke kun er mig der er et fuck-up når det kommer til økonomi… Når der er håb for seje dig, så er der sgu også håb for mig 😉

 • TAK!!! Jeg er et sted i Mit liv hvor jeg er ved at lave ændringer og lige præsis den dejlige naturlige og menneskelige facon som I kommer igennem med budskaberne på, er til at forholde sig til. Jeg havde lige siddet og tænkt på hvor dejligt befriende langt væk fra Luksusfælden det her var, før Louise nævnte netop det program og den skyld og bebrejdelse der altid går hånd i hånd. Dejligt, at der også var tid til både hund og mand

 • Jeg har siden jeg flyttede hjemmefra har haft et budget og en budgetkonto – jeg sparer op til jul og til ferie og har en diversepost i budgettet til hvis noget skulle dukke op. MEN det betyder jo ikke at man ikke godt kan bruge for mange penge eller føle at penge forsvinder ud i ingenting (altså de penge der står på rådighedskontoen).

  Forskellen er, at jeg nu – selv når jeg ved den nok er gal – flere gange i løbet af måneden går ind på min nebank og tjekker status. Nogle gange bliver jeg positivt overrasket og ofte det modsatte, men så ved jeg om jeg har 100 eller 5000 tilbage til resten af måneden og kan justere derefter. En gang imellem tager jeg en måned ud og regner dankortkontoen igennem – hvad har jeg egentlig brugt mine penge på (det svarer lidt til Latte-posten – man får tit et chok over hvad ens penge er brugt til). Det gør igen at man bliver lidt mere bevidst om hvad man bruger penge på, så manikke har den der følelse af at man tjener en god løn og alligevel aldrig har råd til noget.

 • Tak!!
  Er vild med ‘ansvar er ikke lig med dårlig samvittighed’, den gav lige et løft her.
  Og nej Christina du er ikke den eneste hvor hoved og mave går i lås når ordene skat og excelark blir nævnt, den har jeg bøvlet (skamfuldt) med hele livet… NU er jeg trådt ud af min comfort zone, bedt om hjælp og fået en mentor på. Føles så godt! Det handler om at få ændret sit mindset og ikke blive gjort forkert i processen
  Elsker det fine ark med cirklerne

 • Puha, det her opslag rykker ved min dårlige samvittighed ! Jeg er super dårlig til at holde overblik over min økonomi – har vist bare været heldig indtil videre at det er gået godt uden et budget…men nu står jeg her, 34 år, gift, 3 små børn, hus og bil – og økonomien er blevet en tand mere kompliceret end den var for 10 år siden… Har hentet budgettet du så sødt giver væk, og håååber at jeg nu kan få styr på sagerne! 😉
  Tak!
  Mvh Tanja

 • Hvor har du ret!! Jeg sad seriøst og skuede med et halvt øje og siden til og lidt kriblen i maven i begyndelsen af videoen! Til sidst turde jeg dog godt kigge med – med begge øjne – fordi I gjorde del let og sjovt og italesætte det svære. Glæder mig til at følge med!

 • Det var ikke mindre end fantastisk! Christina og Louise – I har simpelthen ramt noget meget grundlæggende. Jeg er også kreativ og har heller ikke arvet nogen som helst form for forståelse for økonomi og planlægning. Penge var bare ikke noget man snakkede om! Det er bare noget man har…! Øhhhh bare ikke mig, som den eneste i en kæmpe familie.. jeg er hunderæd for både at tjene, administrere og bruge penge. Det sidste er jo godt for derfor har jeg ikke nogen gæld. Men samtidig er det jo svært at lave penge når man ikke tør bruge dem… jamen, altså det kører, men på et lavt niveau. Jeg drikker ikke latter, og går sjældent ud og spiser.. men det kunne da være fedt at gøre, hvis jeg vidste at jeg havde råd til det! – jeg skal være bedre til at turde at lave penge. At elske penge! At ville ha penge, være en købmand… I ved.. jydeagtig, med tommeltotten i selerne agtig… forhandle, istedet for bare at gemme mig og tænke at jeg jo heller ikke er noget værd. Jeg tror osse det handler om frygt for penge.. ikk´? altså at penge er beskidte, at man ikke må være grådig.. ? Jeg ved det sgu ikke..

  Nå men nu vil jeg jo osse bare rose jer.
  I er fuldstændig skønne og smukke og sjove og totalt fængende i al jeres ægthed og hands-on attituder. TAK for det! Jeg vil vende tilbage og se mere!

 • Jubii! Hvor er det skønt, at I taler så åbent og ikke dømmende/belærende om det her…! Jeg selv virkelig F***ed-up mht. penge, og synes, det er både pinligt og skamfuldt både at erkende og tale om fordi jeg synes jeg burde have styr på det og fordi jeg synes det er virkelig dårligt, at jeg ikke har taget mere ansvar…. Vi klarer den for det meste alligevel, men er bare rigtig træt af, at jeg ikke kan gennemskue, hvor alle vores penge bliver af og træt af, at vi ikke får sparet op til de ting vi i virkeligheden rigtig gerne vil opleve/have…! :-/ Men det er faktisk et af mine nytårsforsætter for i år, at få overblik og styr på min økonomi, så jeg kan få ro og forhåbentlig også (både mentalt og økonomisk) frihed og overskud, så det var dejligt opmuntrende og inspirerende at se med – og dejligt befriende, at der er andre, der har der ligesom mig mht penge. Glæder mig til næste afsnit (og ser lige i mellemtiden på, hvad jeg har med hjemmefra hvad angår mit forhold til penge)! 🙂

 • Kære Christina
  Du har lært mig noget, selv om jeg har styr på min økonomi. For vi har alle elementer i vores tilværelse, hvor vi har mistet overblikket eller kan gøre det bedre.

  For et par år siden havde jeg ikke styr på min garderobe. Alt mit tøj blev købt til fornuftige priser, og jeg havde rigeligt af det. Alligevel var jeg aldrig tilfreds. Før jeg læste din bog, mødte dig og læste gode råd på din blog, troede jeg, at problemet var at stiltyper, former og farver aldrig har været min stærke side.

  Du lærte mig at rydde op i skabet, føle efter hvad der er rigtigt for mig, og kun købe det der mangler. Min garderobe er nu fyldt med lækre sager, jeg ikke kan stå for, og elsker at have på. Du viste mig vejen til, at skabe det overblik, som er nødvendigt for mig. Der er meget mindre tøj i skabet. Men jeg har altid noget, at tage på. Uden at jeg bruger flere penge på tøj end jeg plejer.

  Af hjertet tak, fordi jeg føler mig lækker. Håber du får styr på din økonomi. Det er også en lækker følelse…

 • Tak, tak, tak!
  Jeg har nogle forskruede mønstre, når det kommer til penge.
  Har sørget for i mange år at have et job, der drænede og stressede, som jeg endte med at miste. For at have penge til regninger. Og nu skal der ske noget helt andet! Jeg vil følge her med stor nysgerrighed!
  Tak for dig mod og for at sige det, jeg føler!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt