Christina Wedel // 12. november 2015 // 1 kommentar

Miracle Or Myth – Om den perfekte hårfarve

Hej dejlige dame!

Det er længe siden, jeg beklager. Har haft meget travlt og min datter laver ikke mine film længere, så jeg har fået lidt meget at se til-

MEN…
jeg har jo rimeligt tydeligt noget med mit hår.
Jeg har altid brugt meget tid og energi på mit hår, og har her på det sidste været på lidt af en quest. Efter min lille film om at jeg tit var ked af det når jeg havde været til frisøren fik jeg SÅ mange private kommentarer. I er SÅ mange som egentlig går direkte hjem og vasker jeres hår sønder og sammen, efter at en frisør har farvet jer.

Det er ikke (altid) helt fair overfor frisøren. Vi taler om det med hinanden, men husker vi at sige det til frisøren ?.

Jeg gør!

Og allgivel ender jeg tit med ondt i maven, med mørkere, brunere og mere kunstig rødt end jeg har bedt om. Så mødte jeg Louise fra salon London Shop i Ballerup. Hun fortalte mig at det økomærke som jeg havde prøvet at blive farvet med konstant havde problemer med præcis rød. At rød er den sværeste farve at ramme og få til at holde.
Jeg besluttede mig for at prøve Louises salon og give op på at blive farvet uden kemi, for nu var mit hår ca 3 nuancer og ingen af dem den jeg drømmer om.
Jeg synes faktisk hårfarvning er helt vid spændende og har efterhånden erfarret at Loreal-farver er rigtigt gode til rødt. Så da jeg skulle vælge mellem flere forskellig favemærker valgte jeg dem.

IMG_9611Jeg havde simpelthen ikke lyst til at filme mig selv før, for jeg var nervøs, men du kan se min fesne mærkelige (ikke særligt røde) hårfarve(r) her.

Det tog 5 timer… de var skide dygtige og lyttede meget (tror de synes jeg var pisse irreterende)

 

Du kan se filme her om resultatet og et rigtigt godt råd til dine fremtidige farveoplevelser

 

 

1 kommentar til indlægget


 • Fantastisk hår du har – og super flot farve du har fået lavet. Kender kun London Shop fra da den lå i Kbh ( hvis det er samme salon?). Jeg har kort hår med lyse striber og er konstant på jagt efter en frisør, der laver de perfekte lyse striber. Kunne godt tænke mig at prøve London Shop – hvem lavede din farve? Kh Christina

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt