Christina Wedel // 21. august 2014 // 6 kommentarer

Miracle Or Myth – Rimmel 'Wake Me Up' foundation og concealer

Hej

Jeg ved at jeg normalt bruger produkter der er i den dyre ende, men jeg vil virkelig gerne begynde at teste billigere alternativer, så i ikke behøver ruinerer jer selv. Første produktserie der koster under 100kr pr produkt, er Rimmel’s ‘Wake Me Up’ foundation og concealer set. Jeg har aldrig prøvet det før, og i videoen ovenfor får du min ærlige mening om produktet. Her kan du købe produkterne: http://www.matas.dk/rimmel-wake-me-up-foundation-100-ivory, husk at køb den rigtige farve til din hud!

Skriv gerne i kommentaren nedenfor hvilke billige produkter du synes der virker, eller du gerne vil have jeg tester.

Kys
Christina Wedel

6 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina

  Jeg er lidt interesseret i at vide hvordan farven blev da den tørrede ind ? Har tit dårlig erfaring med billige foundation mærker, synes de tørrer orange farvet op ?

  • Kære Nanett
   Den forblev så pæn og foundation freak; Pernille Melsted spurgte direkte samme aften hvad det dog var jeg havde på som var så pænt.
   SÅ! meget godkendt.Bruger den stadig 🙂

 • Yes og nu også testet i det vildeste regnvejr over København sådan en skøn søndag eftermiddag – var spændt på om jeg lignede en mudderkage i ansigtet, men det sidder stadig perfekt, tjek!!

 • Måtte i 2 matas i Lyngby i dag for at få den – og de havde solgt mange af dem. Der må være flere end mig der læser din blog 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt