Christina Wedel // 07. november 2014 // 8 kommentarer

Miracle or Myth -"Sæt dig selv fri" del 2.

IMG_3639Så er den anden halvdel af min anmeldelse klar. I slutningen af filmen får du en lille opgave. Hvis du svarer på den kan du evt. vinde bogen “Sæt dig selv fri” som er skrevet af Pernille Melsted

 

Det er ret vildt så meget jeg egentlig fandt ud af mig selv mens jeg læste den.

Se den her:

 

 

God fredag og hav en skøn weekend!

kram, Fru Wedel

8 kommentarer til indlægget


 • Gode ord du kom med dér! Jeg tænkte først, ja, sådan nogle dagdrømmere er da for sløve! Og så kom du til “doven”, og det gik op for mig at jeg foragter dovenskab – hos min mand, hos mine børn, hos mine studerende – fordi jeg synes jeg er det selv. Det er der INGEN udefra der ville mene, jeg arbejder megahårdt, laver ting i hus og have, organiserer netværksmøder og foredragsrækker, osv. Men inden i mig selv gemmer der sig en lille, doven skid, som helst ville sidde hele dagen foran fjernsynet, slippe for motion og pligter af alle slags. Hun får bare meget sjældent lov at komme frem. Men måske skulle hun have et kram og en dag for sig selv engang i mellem?

 • jeg har faktisk flere – både dovenskab, egoisme og materialist. Netop også fordi jeg selv synes, jeg er alle dele. Jeg ville gerne være moder Theresa, men det ER jeg ikke og jeg kan fx godt rynke lidt på næsen over en mand, der har en gammel bil (ja ja, det burde for pokker ikke betyde noget, men en mand, der ikke har styr på sin økonomi bliver jeg sådan liiiidt over – ikke at jeg selv har styr på min økonomi og hovsa, der var vist en skygge mere

 • Min er “offermentalitet” – sætninger såsom:”Jeg kan ikke gøre for det, sådan er jeg bare”, “Det er skæbnens skyld at jeg er i denne her situation”, “Min far gjorde det samme som mig, og nu er jeg også sådan”. I virkeligheden så handler det om at jeg tænker, jamen hey, alle mennesker har et valg. Uagtet hvilken f**cked up’ baggrund du kommer fra, uanset om din mor eller far var på en bestemt måde, så har du altid et valg om at ændre det. Altid!
  Det irriterer mig altså grufuldt det er med offermentalitet – og jeg vil gerne undersøge nærmere om hvorfor og hvordan det hænger sammen – hvilket jeg tror et arbejde med Pernilles bog ville kunne hjælpe mig med.
  Kys fra Mille 😉

 • “Motionister” er folk jeg på mange måder bliver dybt frastødt over – men samtidigt også dybt fascineret af.
  Ordet motionister er noget jeg forbinder med kontrol, og at man ikke kan tage del i livets festligheder og glæder, fordi disse mennesker oftest tager en sund madpak med til fødselsdag, eller istedet for at drikke en iskaffe fra baresso med all inclusive (hvilket betyder; med flødeskum og krummen + kaffesirup), men istedet bare skal drikke en økologisk juice. Nøj hvor jeg bliver provokeret! men på den anden side, så har JEG svært ved at tage handling i forhold til at være motionist/sundheds(freak), fordi jeg oplever denne her modstand på det…og nøj hvor vil jeg gerne selv tabe mig, og have en stærk, sund og let krop.
  Kram fra Anne

 • Jeg kan bare virkelig ikke snuppe fede mennesker der synes at det er så synd for dem selv at de ikke kan tabe sig og som har millioner af undskyldninger for at de ikke har tid til at dyrke motion eller hvorfor de skal spise al mulig crap hver dag. Jeg tænker at de er dovne, uansvarlige (for deres eget liv) og dumme (fordi de ikke gør noget ved det). Ja, det er min største aversion her i livet. Når jeg ser sådan nogle mennesker så snerper det helt sammen i mit empati-center 🙂
  Og er der noget jeg ikke er så er et i hvert fald doven, dum og uansvarlig! -Det sidste var en vits 🙂 For det er jeg jo, nogen gange i hvert fald, jeg skal bare lige komme overens med det….

 • Handle – man kan handle sig ud af tingene. Og det gør jeg. Jeg er god til at handle – jeg er lynhurtig til at analysere situationen, lægge en plan og handle på det. Jeg hader når folk sidder passive og brokker sig over det samme igen og igen – så gør dog noget ved det! Men på det personlige følelsesmæssige plan er jeg simpelthen så træt/ked af at handle. Du er så stærk får jeg hele tiden at vide – og ja, jeg lader ikke tingene falde sammen om ørene på mig, hvis handling er krævet, så handler jeg. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke har brug for engang i mellem at blive taget af – at det er nogen andre der handler. Men samtidig er det viorekelig sårbart at åbne for den side af mig, for jeg har jo altid været hende der hanlede og fik tingene til at ske og hvis man så giver slip, hvem er man så…

 • EGOISME. Det tænder mig fuldstændig AF. Mine forældre var (og min mor er stadig) de største egoister og mine venner var sådan.. Jeg var bare en egoisme-magnet (og er det stadig).. Og det er fordi, at jeg som barn af misbrugere, ikke selv kunne være en lille egoist. Det handlede ALDRIG om mig & mine behov, men KUN om deres (mine forældre). Og når jeg idag, prøver at sætte mig selv først eller sætte grænser (sige nej og MENE det), så føler jeg mig som den største og klammeste egoist og af frygt for at være det som jeg hader allermest, giver jeg efter, fordi min indre lange pegefinger popper op og siger: fyyyyyy Michelle, din lille egoist. Nøøøøj hvor ville jeg ELSKE at bruge det GODE fra egoismen, UDEN dårlig samvittighed, for det ville i DEN grad gøre mig meget mere FRI og bedre til at passe på mig selv. Mon jeg nogensinde lære det ?! Tak for dine 2 video’er, de satte noget igang, ligesom Pernille’s nyhedsbreve mv.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt