Christina Wedel // 15. oktober 2015 // Ingen kommentarer

Miracle Or Myth – Sunless Tan Experience hos Beauty Avenue

Hej,

Nåh, nu har jeg altså prøvet det der spray tan, og ved du hvad – jeg er altså ret vild med det. Jeg følte mig mere sexet, mere tynd og mere selvsikker efter jeg havde fået den lavet, og derfor anbefaler jeg at du også prøver det. Specielt her i vintermånederne, fordi det er ikke okay at have hvide blege (behårede) ben bare fordi du ikke skal ha bare ben hver dag. Selv hvis det kun er dig selv der ser dine hvide ben, betyder det stadig noget at du ved at du er lækker indenunder dine jeans. Man får bare det der extra lille boost, og så er livet altså bare lidt sjovere. I videoen ovenfor kan du se hele min oplevelse hos min YNDLINGS klinik Beauty Avenue. Ikke nok med at de har DET MEST professionelle og dygtige personale, så er alle deres ting også kemikalie fri og økologiske og skader ikke verdenen og ALT DET DER GODE. Jeg anbefaler VIRKELIG at du tar derind og prøver deres sunless tan eller bare hvilken som helst af deres ydelser (PSSST…. de har den bedste brazilien sugaring ved du nok…… ellers se min video om det lige HER) Husk at gøre dig umage!

Kys
Christina Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt