Christina Wedel // 31. juli 2014 // 1 kommentar

Miracle Or Myth – Tandblegning med bagepulver

Hej

Jeg starter en ny lille test her til Miracle Or Myth, hvor jeg vil finde den bedst mulige både at få hvide tænder på. Der er nemlig ikke noget som et flot smil, og derfor har jeg gjort det til min mission at finde den bedste og billigste både at gøre det på. I første afsnit, vil jeg prøve den billigste myte, der eftersigende skulle give dig hvide tænder. Lad os nu se om det er rigtigt.

Skriv i kommentaren nedenfor hvilke produkter du vil have jeg skal teste i Miracle Or Myth, det gør mig nemlig så glad at læse dem igennem! 🙂

 

Kys

Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Hejsa.. Hjælp søges til at finde den deo (gerne duftfri), der holder armhulerne tørre, så jeg ikke har kæmpe svedfigurer i lyse T shirts/skjorter. Bruger clinique dry form antispirant. Hjælper ikke. Uhm. Hilfe. Hej fra Bettina

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt