Christina Wedel // 26. marts 2015 // Ingen kommentarer

Miracle Or Myth- Tandblegning

IMG_0031

 

Jeg har faktisk længe savnet lidt hvidere tænder, men altid været bange for min emalje. Den nye lovgivning i Danmark gør at profesionelle tandlæger kun må bruge 6% blegning.

Så nu har jeg kastet mig ud i det. De (tænderne) er ikke klamt gule, men var klart blevet kedelige af kaffe og hyggerøg.
Sanadent Tandlægerne ligger på Frederiksberg i en gammel herskabslejlighed.
De var lige ved at synes mine tænder var for hvide til at opnå er resultat, og jeg var selv med til finde den farve de oprindelig er på nogle sjove kunstige tænder, og derefter viste de mig hvad jeg max kan forvente.De er meget checkede og vil ikke have at folk tror det er kridhvide tandpastatænder de opnår. Du kommer først til en konsultation hvor de vurderer og fortæller dig hvad de kan forvente. Mine tænde er blevet 1 tone lysere.Se billedet. Jeg er godt tilfreds. I filmen kan du se før og efter billeder.
Hvis du lægger billeder op på min Facebook kan du vinde præcis sådan en behandling. Du har indtil tirsdag d. 7/4 kl 12.00, Så vælger jeg en vinder. Altså på FACEBOOK. Du tager et billede af dine bisser, lægger den på min FACEBOOKSIDE og skriver hvorfor du godt gad at prøve en gratis tandblegning.

Se filmen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *