Christina Wedel // 24. juli 2014 // 9 kommentarer

Miracle Or Myth – Tangle Teezer

Hej

Idag tester jeg denne hårbørste, som både har vundet priser og som alle åbenbart bruger. Jeg børster aldrig mit hår når det er tørt, fordi det simpelthen bliver så frizzy, men det skulle jeg kunne men den her. Lad os nu se.

Du kan finde den her: http://www.matas.dk/tangle-teezer-original-purple, til 149kr.

Skriv i kommentaren nedenfor hvilke produkter jeg skal teste for dig, så du ikke bruger penge på ting der ikke virker.

Kys
Christina Wedel

9 kommentarer til indlægget


 • Jeg har langt, glat hår og bruger altid laaang tid på at rede det ud, når det er vådt og nyvasket. Det går SÅ meget nemmere med Tangle Teezer. Ret fantastisk produkt – både i vådt og tørt hår 🙂

 • Børsten kan også varmt anbefales til børn. Min datter på 5 år har et KÆMPE hår og det har altid været en kamp at få det friseret. Med den dersens børste går det, omend ikke helt som en drøm, så i hvert fald meget meget nemmere 🙂 Varme anbefalinger herfra!

 • Kære fru Wedel
  Jeg er lidt fatdum, men jeg kan altså ikke se hvor “nedenfor” er, når jeg skal skrive, om noget jeg gerne vi have prøvet af. Men nu skriver jeg det altså her. Det er måske også det du mener.
  Nå! men det drejer sig om “Detox Foot Patches” fra Bodytox. Kan jeg blive detoxet af at smøre noget under fødderne og så frigøres affaldsstofferne medens jeg sover??? Jeg vil blive glad for et svar og glæder mig i øvrigt til dit foredrag.
  Sommer hilsen fra fru Bruun

 • Hej fru Wedel.
  Origins har lavet nogle pejling pads, som skulle have nogle af de samme fordele som en ansigtsbehandling på en klinik.
  Dem må du da meget gene kigge nærmere på 🙂

  Tak
  Hilsen Christina Faber

 • har også tangle teezer ( flere udgaver ) derhjemme – jeg har en, min datter har en (begge dem der hedder “elite” og en til tasken ( der er sådan et smart “skjold” der gør at tænderne ikke kommer karambolage med andre ting i tasken – og så er den mindre)

  vi er begge rigtigt glade for dem, og det er en del nemmere at få redt min datters lange hår ud 🙂

  jeg har også fået at vide fra en nabo at deres datter (6 år ) før kun fik redt sit hår i forbindelse med hårvask (pga kampe og tudeture), men efter de købte en tangle teezer går det uden tårer og hun er endda begyndt selv at rede hår 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt