Christina Wedel // 19. juni 2014 // 1 kommentar

Miracle Or Myth Thursdays – JorgéObe Peel Off Mask

Hej

I sidste uges Miracle Or Myth, testede jeg noget så smertefuldt som et hårfjerningsredskab. I denne uge, tester jeg en sort ansigtsmaske, som du sikkert har set annoncer for over alt, fordi alle snakker om den. Nu snakker jeg også om den, og finder ud af for dig om den virker – så du ikke spilder dine penge.

Du kan købe masken her: http://www.matas.dk/jorgob-the-original-black-peel-off-mask-100-ml

Min tube ser anderledes ud end den i linket, da det var en tester fra Matas.

Hvis der er andre produkter der lyder som om de er for gode til at være sande, som du synes jeg skal prøve – så skriv dem i kommentaren nedenfor!

Husk at gør jer umage.

Kys,

Christina Wedel

 

 

1 kommentar til indlægget


 • Hahaaha, hvor er det skønt! Og bare så du ved det: du har INGEN hudorme, i hvert fald ikke i sammenligning med alle mulige andre (=sådan nogle som mig, suk). Vil overveje det, men problemet er jo at de kommer igen, de små sataner 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt