Christina Wedel // 12. juni 2014 // 12 kommentarer

Miracle or Myth – Wonderspring hårfjerning

Jeg får tit sendt alle mulighe produkter, som lover de kan alt muligt. Jeg deler KUN dem med jer som jeg kan stå indenfor, og som jeg ved virker. Der er så mange bullshit produkter derude, og jeg vil hjælpe jer lidt med at undgå dem i dette nye indslag på bloggen der hedder “Miracle or Myth”, her vil jeg teste produkter for første gang på kamera så du får min ærlige mening og kan se det med dine egne øjne.

I dette afsnit tester jeg Wonderspring hårfjerning, og du kan jo selv se i videoen nedenfor om det var et mirakkel eller en myte..

Wonderspring by Victoria Cosmetics koster 199, og kan fås i flere webshops, b.la. lige her: http://belnaturshop.dk/index.php?id_category=35&controller=category&id_lang=2

Hvis du har nogle produkter som du gerne vil have jeg tester, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det kan være alt fra øjenvippe serum der skulle gøre dem længere, til underlige klæder man skal have under tøjet som lover at de får dig til at se 10 kg tyndere ud. Jeg skal ihvertfald nok fortælle dig hvad der er bullshit og hvad du skal løbe ud og købe.

Jeg håber I kan lide videoen!

Kys,

Christina Wedel

 

12 kommentarer til indlægget


   • Du behøver ikke at teste babyfoot – de er bare fantastiske! men man skal gå igang i lang tid i forvejen (før evt. bryllup, fest, ferie osv.) for fødderne skaller i lang tid efter behandlingen!

    Kh Karen

 • Ha ha 🙂 Sidder og griner højt, selvom jeg er alene hjemme…
  Fedt, at du vil udsætte dig for smerte for vores skyld. STOR TAK!

 • sådan noget undertøj ville jeg da gerne vide om virker (det med at se 10 kg tyndere ud) 🙂
  og evt have nogle fif til hvilke mærker der laver noget godt, og om der er nogle man bare skal holde sig fra….

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt