Christina Wedel // 08. juni 2013 // 2 kommentarer

Modige (afklædte) kvinder efterlyses!

I forbindelse med Liselotte Vejborgs nyhedsbrev om kvinder i plus 40 erne som du kan læse HER , fik jeg henvendelser fra 2 skønne kvinder som gerne ville lægge krop og billeder til at jeg skulle vejlede dem om om kropstyper og tøj.

Jeg puttede deres mail i en fin mappe som hed modige kvinder og ja så har de været PSST forsvundet siden. Nu efterlyser jeg jer her og håber i vil skrive til mig igen for jeg vil VILDT gerne hjælpe og ved andre kvinder også vil have gavn af det  her på bloggen.

PÅ forhånd tak og have en skøn weekend!

 

2 kommentarer til indlægget


 • Hej jeg er ikke en af dem der har skrevet til dig før MEN hvis du mangler en vil jeg da gerne hjælpe .
  Jeg er 42 og en str 49-50 – 173 høj
  Vh Gitte Sørensen

  • Kære Gitte
   Tak du er sød. jeg har fundet de 2 skønne kvinder og nr. 2 kommer på i næste uge
   Knus og god aften

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt