Christina Wedel // 30. september 2009 // 8 kommentarer

Nå det var den efterårsguide !!

Vi starter med frakker :

by grothDer er masser af spændende frakker derude. Dette er en fra www.bygroth.dk , en af vores egne dygtige danske brands. Husk at støtte vores egne i disse tider.

heartmadeElsker danne sag fra  DANSKE www.heartmade.dk

Ps. Dobbelt radet  (2 rækker knapper foran) giver flot talje,

bare så du ved det 🙂

RM_lookbookFW09_PRESS_jakke_Page_32Vores egen Über dygtige www.rikkemai.com har dette bud på efterårets frakke. Se de frække strømper. En laber måde at have en kortere frakke på !

Frakker med slank næsten 60 agtigt snit er super flatterende. Denne sag er skøn til daglig og pænere brug. Den slanke silhuet gør den super anvendelig til lange bukser og jeans. Denne frakke herunder er fra DANSKE www.whiite.dk

rigtig whiite

DANSKE www.only.com har denne skønne militær inspirerede kappe med bindebånd. Læg mærke til at der er en del army/general tendenser i gadebilledet. Brug det med jeans eller kort tætsiddende nederdel.

only

Andre gode links :

Mange gode frakker at finde hos www.youheshe.com

www.coatpeople.com som er DANSK har de vildeste frakker og ponchoer i strik og uld (har selv købt en for 3 dage siden)

8 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina,

  Jeg tænker måske du kan hjælpe med en jakke/frakke. Jeg har ledt med lys og lygte efter en tætsiddende (på brystet) frakke der går til knæene og er rundskåret, så den fra taljen og ned er stor og prinsesseagtig. Ved du hvor man kan få en sådan? Håber du kan hjælpe… :o) Kærligst Dorthe Mey

 • Hej Christina,

  det er meget fine jakker du har fundet. Men hvad skal jeg mere have på?
  Og hvad med støvler?
  Og har du ikke også nogle tips til, hvor jeg finder gode kjoler til vinteren? Dem jeg har nu er jo alt for kolde og/eller med korte ærmer.

  Tak!

 • Kære tøsr med gode spørgsmål:
  Kjoler: Gå I Donya doll på istedgade i Kbh, eller Voigt på østerbrogade. Bahne i Århus Bruuns Galleri eller Odense og Vejle er også super til have mange kjoler mærker. Jeg personligt er vild med Karen Millen som fås i Magasin eller deres egen butik På Købmagergade. Ren sexy sekretær look nå det er bedst.Faktik var jeg i SamsøeSasøe idag. De har så mange fine hverdags kjole. Husk at tage mange med ind og prøve, så kan du hurtigt MÆRKE forskel på OK og rigtig Rigtig Godt !
  God kjole jagt

 • Kære Christina,
  Jeg har et spørgsmål, som ikke handler om frakker, men om ærmer… Jeg har flere Jackie O-agtige kjoler uden ærmer. Jeg elsker dem, selvom mine arme måske nok er blevet lidt for gamle til dem. Men det vælger jeg nu at være ligeglad med. Hvad der bekymrer mig mere er, at jeg fryser. Ok. så tag en bolero på, siger du nok. Og det har jeg også gjort flere gange (ligesom jeg har brugt sjaler), men jeg synes, at boleroen ødelægger kjolens ryg og man kan heller ikke se, at det er en ærmeløs kjole, jeg har på, når jeg har en trøje ud over. Hele looket bliver lidt for kompakt, synes jeg. Det kan godt være, jeg er helt skør, men: Kan man købe løse ærmer. Sådan nogle stramme sager, som holder mig varm, men lader lidt overarm være bar, så man faktisk kan se kjolen?

  Kærlig hilsen,
  Anna

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *