Christina Wedel // 18. november 2009 // 13 kommentarer

Nå nu må det ud, jeg har fået røvfuld i avisen……

Den ellers udmærkede lokalavis i 2900 Happiness Villabyerne har læst min bog og anmeldt den, skal vi sige mindre flatterende.

Nu har jeg ikke rådført mig med min meget kloge Julia Lahme før jeg skriver dette indlæg, men…det er sgu mærkeligt at læse sine ord fordrejet og misforstået. Jeg mener selv jeg er åben og modtagelig for kritik…..Men det er måske løgn.

Min kloge bror sidder her og påstår at tit siger en anmeldelse mere om anmelderen  end om personen som bliver anmeldt.

Jeg klager ikke, og har absolut regnet med rusk og regn, men jeg deler den lige med jer her

Og sikke en masse spalte plads jeg har fået , med billede og det hele  HURRA

13 kommentarer til indlægget


 • He he he, undskyld, men jeg kan ikke lade være med at grine af den anmeldelse. Hun anmelder jo ikke bogen, hun klynker bare over verden, som den ser ud nu fra hendes synspunkt. Det er jo ikke en kritik af dig, men bare en synkende skude, der er sur over, at hun ikke kan bruge hele sit liv på at anmelde meningsfuld 90’er litteratur, hvor underbevidsthed for altid er konge, for vi er så dyyyybe. Bræk. Klap dig selv på skulderen over, at du har lavet en nyttigt lille stykke værktøj (jeg har ikke læst den, men sådan ser det ud på alle dem, der skriver til dig), for damer der gerne vil være pæne. Længere er den jo ikke.

 • Som kloge Simon Spies sagde: “Dårlig omtale er bedre end ingen omtale”

  PS. Man kunne jo mistænke Henriette Bech for at være skideærgerlig og misundelig over at hun ikke selv tør prøve at se godt ud

 • Sikken en omgang. Jeg giver Stine ret. Det handler ikke om din bog. Overhovedet. Måske sku hun be’ om at få en klumme så hun kan skælde ud over verden og os, der synes det er nemmere at overskue vores klædeskab end verdenssituationen?!

 • Hvis du nu havde lovet læseren en kur mod verdens onder, eller bare alt det, anmelderen fejlagtigt påstår, du lover, ja så kan jeg godt forstå, hun er skuffet. Men, det har du jo faktisk ikke. Men det, du har lovet læseren, det holder du. Din bog er personlig, sjov, inspirerende – og den kommer til at blive husket længe efter, der er pakket fisk ind i Villabyerne.

  Jeg ved heller ikke, hvad Julia Lahme ville sige. Dog helt sikkert noget klogt. Men jeg ved, hvad min mor ville sige: “Svæv over vandene.”
  Kh,
  Anna

 • Først blev jeg så vred når læste anmeldelsen, men så må jo konstatere at det er selve Henriette Bech som virkelig trænger til kærlig hånd på alle baner,

  Du er den bedste, Christine, og who cares, det er bare jantelovens grimme ansigt

  kærligst, Gita

 • Ja PUHA hvor er det slemt atkvinder vil barbere sig under armene, og tage lidt pænt tøj på. Føj!

  Mon det er gået op for hende at mange, mange kvinder gør det for deres egen skyld og selvfølelse og ikke for mændenes? Det lyder ikke sådan.

  Op med humøret!

  Klems

 • Christina, søde, hun trænger til en ordenlig mental krammer.

  Og så skal hun have et af hjertet tak fordi hun har opfordret alle kvinder til at læse din bog.

  Hvilken kvinde med respekt for sig selv får ikke mundvand ved tanken om din bog efter at have læst dette?

  Ville du kunne lade den ligge? Tror jeg vist ikke!

  Kram Trine

 • Gud hvor er det en meget mærkelig anmeldelse – enig i alle de andre damer – hun er jo helt ramt på skyggesiderne. Har du set hende? Jeg gad godt vide hvordan hun ser ud.
  Og hvad sker der lige for det der brasilianske? Hvor er det ualmindelig morsomt at det skal med…Personligt får jeg det gjort for mig selv, bevares min mand klager ikke, men jeg selv føler mig så lækker bagefter. Hele POINTEN hos dig Christina jo.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt