Christina Wedel // 05. juni 2019 // 3 kommentarer

NEM SOMMER MAKEUP + SPAR 50%!

Hej smukke!

Jeg vil vise dig verdens nemmeste og lækreste sommer makeup i dagens video. Det er den jeg laver når jeg skal hurtigt ud af døren, på stranden eller til en frokost og bare gerne vil se lækker sommer fresh ud. Jeg elsker at bruge varme farver til at fremhæve min glød om sommeren, og derfor har jeg brugt orange og gyldne toner i dagens makeup. Jeg har holdt huden simpel og uden for meget produkt, og brugt en lækker koral læbestift. Alle produkterne i videoen er nævnt længere nede med links!

Ud over det, skal du vide at mit kursus fra foråret ’10 x lækrere’ er på tilbud med 50% til på fredag. Så hvis du vil benytte dig af det fantastiske tilbud er det nu du skal slå til! Fordi kurset er fra foråret, er der mange af tøj-linksene der ikke er aktive mere, men alt viden og styling er stadig super relevant og vigtigt.

KØB DIT KURSUS MED 50% RABAT HER

Jeg har klædt 6 skønne kvinder på, med hver deres kropstype!

De er alle som dig og mig. 

Høje, lave, store og små, i alderen 35 og opefter. De har små og store bryster, korte og lange ben, meget eller ingen talje, og vidt forskellige kroppe.

De har alle fået sæt som; Hverdagskjolen, festkjolen, arbejdstøjet, jeans til hverdag og fest, mønster på flere måder, sommerkjolen, feminine toppe og underdele, alternativet til blazeren, todelte sæt/buksedragten.

Jeg forklarer live på kamera hvorfor jeg har stylet som jeg har, og hvad du kan lære om din kropstype og de snit der klæder dig.

Der er en guide i shapewear, vedligeholdelse af dit tøj og dine sko, og masser af skønne eksempler på sko, smykker og tasker til netop dine sæt.

3 kommentarer til indlægget


 • Kan du måske anbefale en anden øjenskygge i den farve du bruger? Synes det er spild at købe 4 og bruge en enkelt… har brune i forvejen 🤗

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt