Christina Wedel // 10. oktober 2011 // 1 kommentar

Nybagt MOR??………og modløs? læs her

Gode råd til nybagte mødre

Artikel med mig i Mama.dk

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina,
  Tak for nogle rigtigt gode tips til en nybagt mor som mig – for her føles garderoben pludselig er meget begrænset og kombinationskreativiteten ramt af ammehjerne! Jeg synes det er svært at vide hvordan tøj kan være amme-praktisk – og smart.. Har du gode råd til hvordan og i hvad man kan klæde sig som nybagt mor, når man gerne skal være klar til at amme uden helt at skulle afklæde sig.. jeg har gået efter trøjer med knapper foran, skjorter, cardigans og jakker (og så skal jeg jo i de frygtede jeans/bukser/nederdel der afslører maven).. Synes kjoler er svære.. og det er jo ellers det du anbefaler efter graviditet for at booste ens feminitet og selvtillid (og til at skjule mave der buler..)
  ..jeg kunne rigtigt godt bruge hjælp til at føle mig lækker igen, også som mor – også selvom min søde kæreste siger jeg er det, selv i slaskede haremsbukser..
  Tak!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt