Christina Wedel // 03. april 2011 // 7 kommentarer

Makeup kurser 12,19 Og 26 april ………. for både dig,veninden og/eller datteren !

Nåede du ikke at lære en lækker dag makeup? eller drømmer du stadig om at lære Smokey eyes ??? Så se HER og skynd dig at tilmelde dig. Min første film som blot er en lille smagsprøve på hvad du lærer !! Vi har det så knald sjovt og du lærer en hel masse sammen med andre skønne tøser i samme  båd som dig….. Intet er pinligt og du kommer med din egen lille fedtede makeup pung ligesom alle de andre. Her er nogle kommentarer jeg fik efterfølgende : “Kære Christina, tusind tak for et udbytterigt kursus (og en meget hyggelig aften i det hele taget). Jeg sidder her og føler mig sådan “lidt smålækker” og nyder et glas rødvin. Du kan godt reservere en plads til mig på det næste kursus – dag-make-up’en. Og så selvfølgelig også en hilsen til de andre dejlige madammer :-) Knus Irene” “Tak for sidst – blev da lidt makeup-klogere og mødte nogle skønne kvinder :o Fantastisk make up kursus fyldt med kvalitet og et glimt i øjet. – og endelig et kursus med god kaffe, Tak

“Så blev man da også god til at blive lækker” Kh Frk L

7 kommentarer til indlægget


  • Kære Margit

   I selve indlægget som blev lagt op som det første igen igår står der HER. Tryg på det og så kommer tilmeldings formen op. Der står al info, også sted og datoer osv.
   Ellers ring på 26303600

   Knus

 • 4.4.2011 22.23: Kommentar efter dagens kursusaften: Så er det blevet tid til at tage make-up’en af igen. Mineral pudderet (gerne flere lag), Matas pudderet på øjenlågene, øjenskyggen i den rigtige farve i rigelige mængder over og under øjet, de 3 lag mascara (“og så lægger du lige et lag til på”…), Bobbi Brown Calupso Rouge og den brune øjenbrynsblyant. Og “ført derefter concealer!”
  Tak for gode timer til alle tøser (os med de smukke øjne, bryn, kindben)- og ikke mindst Fru Wedel, der styrer med hård hånd.
  Til jer, der ikke kom afsted i dag: Gå ikke glip af muligheden for at se dit ansigt få liv og glød; sådan en aften kan anbefales.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt