Christina Wedel // 30. december 2010 // 1 kommentar

Nytårs garderobe oprydningsguide…..for you baby !!

Sådan her rydder man op i sin garderobe

(Det gælder kun den sæson du er i nu til at starte med)

Lav 3 bunker

 1. Alt som du bruger i løbet af en uge, både sko og tøj og tilbehør og undertøj og tasker og overtøj.
 1. Alt som du ikke har brugt det sidste halve år.
 1. Alt det du aldrig har brugt.

Ja ! så blev du allerede klogere. Den bunke med hvad du bruger i løbet af ugen er alarmerende lille kan jeg afsløre uden at kende dig.

Kig godt på den bunke du aldrig bruger. Er der en råd tråd? Er der lidt mange farver, eller pallietter som du jo aldrig går i, eller flere kjoler som du jo heller aldrig går i?

Denne bunke er hvad du drømmer om, eller savner. Start med at smide det ud i den bunke som bare ikke passer.  Jeg mener IKKE PASSER som i at du slet ikke kan få det på. Leg du ikke kan sy eller du aldrig bliver tynderer/tykkere eller din mor ikke gider lægge op eller ned. Smid ud. ! Er det farver og pallietter eller kjoler og de passer, ja så tag dem på igen. Er det kjoler så prøv at tage tætte strømper og støvler på……se det var bedre. Er det farver så brug det som en opkvikker under en fed jakke. Har du ikke en fed blazer eller jakke skal du have det. For ligegyldigt om du er ung eller gammel tyk eller tynd skal du have en jakke på indimellem. Den skal give talje og være fra i år eller sidste år. Den er også cool til jeans

Gå nu ombord i den bunke du ikke har brugt inden for det sidste halve år på nøjagtig samme måde som ovenfor !!

Bruges du lidt for mange cardigans og behagelige sko…….

Pimp din garderobe med følgende uundværligheder. Støvler til kjoler. Høje sko til jeans. Flere smykker til dit hverdagstøj. Mere farve til det sorte. Gå på hjemmesider og læs blade. Lav et lille moodboard, en lille bog eller en stor planche på din væg hvor du uden for meget tankeproces river ud og limer alt op du kunne tænke dig. Lav en shoppe plan og tro lidt mere på at du kan blive endnu lækrere.

Lav en statestik over hvad du kan lide, altså som FØLES GODT, hvorfor og hvor det er fra. Tag den i tasken med dine bedste par sko og støvler når du skal ud at shoppe den dag du har sat ORDENTLIG tid af til dig selv i din kalender.Du kan downloade en garderobe statestik HER eller købe min bog ”Hvad Klær  mig ?”

God fornøjelse og godt nytår !

Kram for et dejligt år

Fru Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Tak for opskriften – jeg går igang i morgen.

  I dag nåede jeg lige at bytte en julegavebog til “Hvad klæder mig”,så det tegner til at blive en fin start på 2011.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt