Christina Wedel // 30. december 2010 // 2 kommentarer

Nytårskur til dig her på bloggen !

Hurra idag skal jeg på Nytårskur(sus) hos Pernille Melsted. Har gjort det 3 år i træk nu og det er super fedt. Man får gjort op med året der gik og sat sig nogle mål for det nye !

Her er min lille kur til dig :

1. At få rydtet op i din garderobe efter mit udrydningsprincip som du får her senere i aften hvis du beder om det  her på bloggen

2. At lave et lille brev til dig selv med 3 ting du SKAL have ud af dit liv i løbet at de næste 2 døgn; en dum kæreste, en dårlig vane eller måske noget kedeligt tøj. Du bestemmer. Luk konvolutten og brænd den med et smil på læben.

3. Lav en lille liste til dig selv med de ting der VIRKELIG betyder noget for dig at få gjort noget ved; din vægt, sætte lås på badeværelsesdøren, malet soveværelset og indrettet gangen, sagt noget vigtigt og kærligt til din far etc.(det var så min liste fra sidste år, jeg lige har kigget på) og lav en tidsplan.

Jeg har nået ALT mit for jeg var bevidst om det…HURRA

Håber du nyder den lille opgave, der komme mere i aften.

Kram Christina (klar til det nye år) Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • . At få rydtet op i din garderobe efter mit udrydningsprincip som du får her senere i aften hvis du beder om det her på bloggen

  Det vil jeg så gerne bede om; på forhånd tak
  mvh Tinna

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt