Christina Wedel // 13. januar 2015 // 1 kommentar

Om skam og en hårguide

GODT NYTÅR SMUKKE!

Og undskyld mit fravær. December var SINDSYG. Jeg flyttede 2 gange, fik pakket ud om natten d 11-12 opg fløj til Rom d. 12-12 for at fejre min bedste ven i ROM. Dog var flyet aflyst pgra. strejke og en længere rejse, i mere end en forstand, startede.

Ankom  til Danmark for at pakke ALT ud og have træ oppe pyntet d. 22/12. Jeg sov det meste af juleferien og gik ture. SÅ skønt og velfortjent.

Jeg har siden 22-11 ikke haft ordentlig net hvor jeg kunne loade de film jeg plejer, men det er slut nu, eller faktisk først d. 29-1 hvor vi får net her i vores nye skønne hjem.

Her er en lille TalkshowTuesday film til at starte op på. Det kommer til at vælte ind med film, og i næste uge tager jeg fat i alle de gode ideer, jeg fik af dig og alle de andre, til emner jeg kunne tage op her på bloggen.

Håber dit nye år er godt igang. Jeg har SÅ mange spændende ting på vej. Også til dig

 

Olia ebog forsideBare vent til torsdag hvor jeg tester INSTANT KRØLLER UDEN VENTETID og  fredag hvor du får den vildeste hårguide fra Loreal og Julie Lahme, hvor jeg udtaler mig som hårdiva og stylist. Det er sådan en fed håndbog. Jeg har selv lært så meget ved at læse den.

Du får L’OREAL E-Bogen helt gratis her på fredag.

1 kommentar til indlægget


 • Kære christina
  Jeg kan ikke sende mails til dig, de kommer hele tiden retur.
  Hvis denne går igennem, vil jeg bare sige 1000 tak for kuverten med små søde gode gaver.

  Du ønskes et godt nytår, og jeg glæder mig til at se dig igen – et sted i Århus, hvor du “træder op”.
  Kærlig hilsen Jessie

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt