Christina Wedel // 24. februar 2012 // 2 kommentarer

Øv jeg er forelsket!

 

I ET PAR ØRERINGE!!

Nu har jeg helt højrøvet længe hævdet at diamanter ikke siger mig noget. Store diamant ringe, Nej tak!

Jeg er så heldig at klæde Paprika Steen på nu på søndag når hun skal være vært for TV2 på den direkte transmission fra Oscar uddelingen søndag aften og nat.

På min vej rundt efter lækre sager kunne jeg næsten ikke lade være med at kigge forbi Figaros bryllup.

Malene Juul Jørgensen er en af  Københavns skønneste guldsmede. Vi brugte lang tid på at finde fine sager til Paprika og jeg gik glad igen

At være stylist behøver ikke betyde at jeg går og bliver forelsket i alt hvad jeg ser. Tværtimod. Jeg har slet ikke min private smag med i byen. Jeg er på en mission, og der er lukket for mit eget shoppegen. Men indimellem smutter det.

Indimellem bliver man fristet til liiige at prøve. Ville prøve de smukke øreringe, bare lige se om det ser fedt ud.. Åhh og det gjorde det. ALT for smukt, lækkert og underspillet dyrt. Hvor dyrt ved jeg heldigvis IKkE endnu. Men jeg er hooked. Jeg bliver aldrig den samme igen.Jeg er begejstret for noget langt dinglende guld med usandsynligt smukke skinnende blanke sager på. For proffessionalismens skyld vil jeg lige slå fast at Paprika valgte først hvad hun skal have på og dem har jeg ikke prøvet…….. endnu  🙂

Ps. Dette site: Be-fashionable  er et skønt sted at købe danske smykker på nettet.

Hav en dejlig fredag aften

Kram Fru Wedel

 

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt