Christina Wedel // 03. december 2017 // 1 kommentar

OVERGANGSALDER + ADVENTS GIVEAWAY!

Hej,

I år foregår der en lille adventskalender ovre på min facebook, som du kan finde lige her: https://goo.gl/kv8UcX. Hver søndag i advent, dykker jeg ned i et af mine kapitler fra min nye bog, som du kan købe lige HER.  Der vil også være mulighed for at vinde min bog hver søndag, så hop derind og følg med, så du ikke går glip af alle de gode tips der kommer.

I dagens video, snakker jeg lidt om overgangsalderen og de ting man kan gøre for at komme lettest igennem den.

Hvis du har nogle gode tips og tricks til overgangsalderen, så skriv dem endelig i kommentaren nedenunder.

KYS!

(OBS: REGLERNE FOR KONKURRENCEN, FINDES PÅ MIN FACEBOOK)

1 kommentar til indlægget


 • Melatonin, kan være med til at give en bedre nattesøvn. (Receptpligtig) Alternativt Baldrian, som fåes i Helsekost, Matas eller apoteket. Magnesium på sprayflaske, som sprøjtes på den tynde hud på indersiden af arm eller lår. Nedsætter natlige svedeture. Kan fåes hos bl.a. Props and Pearls, inde ved Nikolai Torv i København. 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt