Christina Wedel // 24. marts 2016 // 1 kommentar

Påskemirakler – Miracle Or Myth om franske negle

Hello darling!

Franske negle IGEN…tænker du måske.

Jojo! men nu har jeg ikke haft det meget længe for jeg var træt af at de hurtigt blev nussede og grimme.

Min negledronning Kristina hos Nailoffice/Clinique Belnatur fortalte mig at de er begyndt at bruge en hår gele ovenpå den bløde, og at det skulle gøre dem stærkere mod snavs og smuds.

Så jeg har lavet en lille film til dig som måske drømmer om smukke negle, uge efter uge. Måske til et (dit) bryllup eller bare en fest. Eller bare hver eneste dag året rundt ligesom jeg. Det koster ca. 12 kr. om dagen

 

Hav en dejlig påskeferie

1 kommentar til indlægget


 • Den kjole, du ser helt vidunderlig ud i, har du tidligere fortalt navn og forhandler på. Vil du løfte sløret for det endnu engang, så jeg kan forsøge mig i samme retning. Skønt med lomme, røde negle og vidunderligt hår!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt