Christina Wedel // 27. juni 2012 // 7 kommentarer

Pissetræt af reception som udeblev….. og noget med at blive slank af mad??

Du har evt fundet på at forny min web adresse i din browser, eller skifte browser……VELKOMMEN TIL

Har du ikke kunne finde mit nye site , læser du ikke dette………….

 

Har du først lige fundet mig, så gå ind lige under titlen på indlæg og del din ros og kritik. Ellers send mig en mail på cw@christinawedel.dk, du skal nok forblive anonym hvis du ønsker det.

 

Og så det med slank!

Jeg har lige set dette klip af min elskede træner; Anne Bech som laver mad der slanker i aftensshowet på DR 1.

OG DET GØR DET !!

 

SE DET HER

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer til indlægget


 • Her er hvad Diana Small har skrevet som feedback på mit nye site 🙂 :

  Hej Christina,

  Du skrev tidligere at vi var inviteret til fest på bloggen, men nu kan jeg ikke se hvor man skal skrive en tilbagemelding for at være blandt de 10 første, så jeg prøver her!!! 🙂

  Jeg synes det nye look er super flot og grafisk rigtig lækkert. Rigtig god ide med familiens våbenskjold og underskrift der giver sitet et meget personligt og lækkert look. Den øverste bar, virker meget overskuelig, som kort og klart informere om hvad man kan finde som underpunkter.

  MEN – (der skal næsten altid være et MEN!?!). Jeg kunne godt tænke mig at der var lidt mere “dig” på sitet, således at man ser lidt mere hvad er “din” stil. Jeg har oplevet dig til et foredrag i forbindelse med din bog, som stadigvæk står helt klart for mig – det var super informativt og virkelig brugbart. Jeg har også været til makeup kursus på D’Angle Terre, som også var super godt.

  Jeg ved derfor hvor meget POWER du har og hvor super lækker og eksklusiv stil du har. Tænker bare om du evt kunne have før og efter billeder uden det bliver på den kiksede måde. Tænker man måske kunne se et sko valg frem for et andet og hvor man så tydeligt kan se hvor meget det gør for hele outfittet. Ville det ikke være oplagt at connecte dit site med Klein/Wedel, så man også kan se før og efter billederne derfra? Synes det er fantastisk at se de billeder og der får man tydeligt en ide om din stil.

  Eller billeder af nogle af dine referencer – kan forestille mig det er nærmest umuligt med billeder, men det vil virke rigtig godt for mig, hvis jeg overvejede at booke dig og dermed kunne se din stil.

  Nu kan jeg se at videolinket ikke virker og tænker at her kommer der sikkert klip fra dine prøveture af biler eller klip fra dine kurser, hvilket er et oplagt sted for at “lære dig at kende”.

  Kan rigtig godt lide når dit site er personligt som under “Tjek det her ud”, hvor du skriver om steder du shopper mv.

  Jeg plejer ofte at være forbi din blog og glæder mig rigtig meget til at følge den nu med nyt look!

  Stort tillykke med sitet – glæder mig til at følge dig og dine nye tips og tricks.

  PS: Kunne rigtig godt lide dit videoklip med tips til “dine krøller” og håber der kommer flere kurser og foredrag man kan tilmelde sig.

  Tak for en skøn fest!!!

  Mange hilsner
  Diana

 • Jeg har endnu ikke kigget på din nye hjemmeside på den almindelige computer, men den nye fungerer ikke helt optimalt på en iPad.
  Det er den øverste del med de forskellige sektioner, der ser lidt klodset ud – noget med nogle sorte områder alt efter hvad man klikker på, der er “mindre elegante” og det er du jo ikke selv, vel?
  Din blog skal se lige så fantastisk ud, som du selv gør!
  Og som allerede nævnt ser man ikke helt nok af dig og alt det, som du står for, når man umiddelbart kommer ind på din blog. Hvorfor? Du ved jo, at indpakningen er virkelig vigtig.
  Men jeg glæder mig til at fortsætte med at følge dig på Bloglovin.

 • Hej Christina,

  Tillykke med dit nye website, som jeg synes har et meget professionelt look.

  Jeg synes det er en hel fantastisk ide, at du har fået “opdateret” dit familie sejl og bruger det aktivt. På mig virker det elegant, personligt og eksklusivt. Egenskaber som jeg oplever passer så fint til dig.

  Min første indskydelse er, at jeg synes der mangler noget af din rapkæftetpower, som jeg oplever både i din bog, og de gange jeg har haft fornøjelsen af, at opleve dig live. Min anden tanke føre mig tilbage til da du fortalte om, at du klæder dig forskelligt alt efter hvem der er dine kunder. Jeg synes denne hjemmeside henvender sig meget fint i den pæne del af business verden.
  Personligt savner jeg lidt mere af dig, men sandsynligvis får jeg opfyldt dette behov i dine blog indlæg……….

  Med andre ord når jeg ser dig, så oplever jeg at du bevæger dig imellem det elegante og det rå. For mig at se er din fine nye hjemmeside mest i den elegante del af skalaen. Så mit spørgsmål til dig er, hvilket signal vil du gerne sende til mig, der kikker med?

  Ønske dig en smuk og glædesfyldt dag,
  kh Mie

 • Undskyld at jeg ikke har tid til at skrive en lang mail med alt det pæne men flot eksklusivt look med sejl så nu kommer det lidt mere råt for usødet.

  Synes også der skal være mere Christina fx ala blog indlægget med Lisbeth Østergaard hvor man lige ser en lækker måde at bruge rødt på – kunne evt godt tænke mig et inspirationsbillede med kommentar på forsiden som kunne skifte fx ala studine billedet eller ugens/sæsonens fund

  sektionen steder jeg shopper – skal der lige noget luft i teksten ligesom under sites jeg elsker så bliver den mere læse-venlig

  de bedste hilsner Heidi

 • https://www.christinawedel.dk/wordpress/tjekud/samarbejdspartnere/
  – siden findes ikke

  https://www.christinawedel.dk/tjekud/ : anbfale -> anbefale

  Steder du elsker at shoppe og sites du elsker – det kunne være rart med nogle kategorier, eller måske bare alfabetisk

  Venter spændt på hvad du lægger på videosiden!

  Kurser – øverst skal der stå hvornår næste kursus er planlagt, eller bare noget i stil med “Check igen til efteråret 2012”.

  Jeg savner nogle billeder – og gerne før & efter.

  Og så savner jeg lidt mere kulør ….

 • Kære skønne kommentatorinder !!
  Tak for super respons ! I har så ret.
  Jeg vil straks lægge mig i selen for at tilføre lidt mere af mig. Og ja de små film med både makeup, biler , tøj og hår er skam på vej.
  Snart afslører jeg hvad I har fået af goodie og hvem som skal med på tur.

  Kram og hav en herlig fredag
  Fru Wedel

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *