Christina Wedel // 06. februar 2017 // 4 kommentarer

Primer, et råd og en anbefaling

Halløj Smukke

Tænk at du er her endnu…TAK

Denne film indeholder både en forklaring på mit fravær, et godt råd og en anbefaling hvis du har til både gården og gaden, altså fra str. 42/44 og op. Men lad mig sige, at du skal vente til midt/slut februar med at shoppe hos ZIZZI, for der får de den fedeste nye kollektion, som folder sig ud fra nu og over foråret og sommeren med blomster, khaki og armygrøn, blandet med rosa, gule og blå pasteller.

https://youtu.be/x0aRNAFoB8k

Jeg håber du kunne holde alle 8,34 minutter ud. Jeg lærer aldrig at fatte mig i korthed, men det har du vist fundet ud af.

Her er den primer jeg elsker allermest fra Mac. Den skal hedder Soft Ocra eller Painterly, hvis du er lys i huden som jeg, ellers bed om hjælp. Det er en øjenskygge, og de har også rigtige øjenskyggeprimers, men denne er og bliver min favorit. Du lægger et tyndt lag på hele øjenlåget op til brynene, og så lægger du øjenskygge ovenpå,  med gode pensler.

Det er et lille mirakel

Kram og god mandag

Christina

4 kommentarer til indlægget


 • Fååårrrkkk du har været savnet men hold kaje hvor du fortjener at det går godt 🙂 Dejligt at høre fra dig og der skal mere til end lidt “radiotavshed” før jeg hopper fra. Jeg sidder her troligt bag skærmen og venter på guldkorn og det bliver jeg ved med i mange mange år endnu. Kram og god mandag til dig også

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt