Christina Wedel // 18. november 2010 // 2 kommentarer

Ramt af sygdom !

Jeg beklager så uendeligt meget at jeg har måtte aflyse mit første makeup seminar I aften !. Troede jeg bare havde sovet dårligt da jeg vågnede. Tog et bad, satte hår, valgte tøj til i aften. Tog til fod dame, var I radioen og kørte hjem. Tænkte godt nok alle håndtag gav stød, at mine tæer var 2 istapper og jeg pludselig hadede duften i opgangen.

Pressede citonen vad at køre til Ikea, ville jo have ens glas til alle mine gæster i aften. BANG der ramte den. Alt snurrede jeg måtte ud og hjem i seng,

Her ligger jeg så og MÆRKER EFTER!

Godnat og undskyld igen

Fru Influenza

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt