Christina Wedel // 09. august 2013 // 1 kommentar

Referat fra modeugen

Benedikte Utzon

Jeg styrter rundt for at nå så mange shows så muligt. Ja det er sjovt men det er faktisk også super stressende for hvert show ligger i røven på hinanden og alle prøver at overgå hinanden i lokations så vi drøner byen rundt .

Midt i det hele er jeg selv stylist på et show på lørdag. Det er Zizzi som laver tøj til kurvede damer. Jeg glæder mig helt vildt.

Det er på Vega og vi skal have burgere til frokost, modellerne må smile og vi fremhæver endnu engang at kurver skal vises frem!

I dag skal jeg se 3 shows mere , men her er indtil videre nogle af mine favoritter:

Dette er jo tøjet som kommer til næste forår og sommer 2014 så du kan nå at sparre sammen til dine favoritter. Lad Dig inspirere!

Benedikte Utzon bare fordi hun er så meget tilbage for fuld styrke!! Hendes design er elegant og sexer på en rå måde. Hun elsker jo pels og læder og det blander hun frækt med tunge silker i beige,pudder og rosa toner sammen med hvidt og sort. Læder leggins/bukser i rosa beige og sort er også tilbage. Jeg synes stadig hun lader sine mere kurvede kunder i stikken til hendes shows, men faktisk er hendes tøj også  til både gården og gaden fordi hun er så dygtig til tilskærring. Se selv videoen

Stasia er jo the “grand old dame” inden for cocktail, brude og fest kjoler, men tag ikke fejl. Hun sidder stadig forrest i bussen når det gælder sexet kvinde. Hendes kollektion er både til hverdag og til fest, og jeg personligt skal have gjort min krop klar til den fine buksedragt med bar ryg… Og så kan jeg stolt berette at hendes kjoler snart hænger hos House Of Fraser i Abu Dharbi. De har selv fundet hende og er vilde med hendes sager.

Designers Remix er et show jeg ALTID glæder mig til. De forstår at lave shows så man får en på opleveren. Vi var på Den Blå Planet og hele temaet var delfiner, fisk, vand frihed og enkelthed.Sort og råt åbnede showet. Det er de kendt for.  Derefter lysnede det med mange hvide sko og i det hele taget meget hvidt og gråt tøj , brækket af en fræk grøn og en smuk mat sølv. Enkelt enkelt og cool. Nogen vil mene sterilt. Jeg synes det var smukt.

Du hører nærmere efter weekenden!

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt