Christina Wedel // 21. november 2018 // 3 kommentarer

RESTYLANE BEHANDLING HOS N’AGE!

Hej smukke,

Jeg har før haft dig med til Restylane behandling hos N’AGE, og i dag viser jeg dig igen hvad jeg får lavet. Ud over at det er super vigtigt for mig at være ærlig omkring de behandlinger jeg får lavet, ved jeg at flere af jer er interesseret i hvordan det foregår. Derfor tager jeg dig nu med igennem det hele, og viser dig hvordan jeg ser ud dagene efter.

N’AGE er de bedste til restylane behandling!

Der er mange der tror, at det er et virkelig voldsomt indgreb og man vil se helt anderledes ud. Det behøver man ikke at gøre! Som du kan se i videoen, guider Ida mig til at få et så naturligt look som muligt, og det er derfor jeg elsker N’age! Ud over det, holder en restylane behandling ikke forevigt, så intet er permanent. Hvis man får det lavet et forkert sted, kan det hurtigt gå galt, og derfor får jeg KUN lavet restylane behandling som N’age på Kongens Nytorv. Som oftest er jeg hverken sponsoreret eller betalt af N’age, men de var så søde at forære mig behandlingen som gave. Tak for det!

Se også denne video: Restylane i læberne!

Fortæl mig i kommentarfeltet om du kunne finde på at få lavet restylane! Hvis du skal have lavet noget, så tjek klinik N’age’s hjemmeside ud ved at trykke her. De laver ikke kun restylane, men også en masse andre behandlinger.

Til sidst er det vigtigt for mig at nævne, at jeg ikke mener at det er nødvendigt for alle få lavet skønhedsbehandlinger. Jeg ved det kan være noget der skiller vandende. For mig, er det fuldstændig det samme som at få en ansigtsbehandling eller ordnet negle. Så hvis du er ked af noget ved din krop eller ansigt, så fix det dog. Men få det gjort ordenligt!

Vi ses snart igen,

Kys

Christina!

3 kommentarer til indlægget


 • Kunne godt tænke mig at få fikset mine små rynker omkring munden og et bekymringsrynken mellem mine øjenbryn
  Men er bekymret for flere ting:
  Går det når jeg hver dag tager højdosis blodfortyndende medicin?
  Hvor længe holder det?
  Er det “ farligt”- tænker på “giftstoffer “?
  Og er det dyrt ?

 • Hej Christina

  Wow – så flot! En behandling som din – hvad koster det ca? På hjemmesiden kan man kun se “Priser fra…” Jeg ved din behandling var en gave – men hvad skulle du have betalt for præcist det du får lavet??

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *