Christina Wedel // 27. april 2013 // 1 kommentar

Røde læber og frække kjoler..Ja tak!

Jeg har fået en skøn mail fra Christine.

“Kære Christina.Har du stadig brevkasse, for så har jeg lige et spørgsmål.

Jeg prøver virkelig at komme ud af min komfort zone (sort, sort og atter sort!), men har bare selv rigtig mange regler (jeg har opstillet for mig selv). Fx at det ikke må ”larme” for meget (jeg er en stor pige og har brugt det meste af mit liv på at gå i ét med tapetet, hvilket slet ikke stemmer overens med min personlighed) og jeg er slet ikke god til at bruge smykker.

Jeg er et stort timeglas og har nogle læber, der er som skabt til rød læbestift – men er slå-om-kjoler og røde læber kun til fest eller kan man godt stadig have den slags på til hverdag og blive ”taget seriøst”? Og hvordan skal det styles, når man er stor som mig? Hvor store smykker kan jeg slippe afsted med at bruge? Og kan man fx gå i pencilskirts, når man ikke kan gå i høje hæle (ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg har nogle dumme hofter, der ikke kan klare det L)?

Undskyld, hvis du ikke stadig har brevkasse, men tænkte, at jeg lige ville prøve i hvert fald  Synes du er superinspirerende og jeg har stor respekt for dit arbejde! Og på ét eller andet tidspunkt, når jeg ikke er studerende mere, så skal jeg SÅ meget have booket dig til en garderobegennemgang og shoppedag – men det ligger nok lige lidt ude i fremtiden ;-)”

 

Her over ser du min abslotut no. 1 favorit kvinder på hele jorden; Dita Von Teese. Hun formår at at bære røde læber, kurver, smuk øjenmakeup og frække kjoler på en måde jeg kun kan beundre. Læg mærke til hun både har slå om kjole på og røde læber.

Christine, du skal fra nu af ALTID have røde læber mandag, tirsdag og søndag … morgen middag og aften. Hvis de ligefremme råber på det, er der ingen grund til at være i tvivl. Jeg har vedhæftet et billede hvor du kan se hendes meget smukke og enkle øjenmakeup med blot masser af bryn og flydende eyeliner. Det kan du jo bruge til fest med masser af barm og så nedtone tøjet og hoppe i en pencil skirt og en T-Shirt til hverdag.

Mht. dit spørgsmål om pencil skirt og høje sko, så ‘Ja!’ det er absolut flottest med høje sko til, men hvis du ikke KAN, så skal du købe frække, farvede, feminine ballerina sko med meget udringet form, så man ser ‘tå-kavalergang’, det forlænger nemlig dine ben. Sørg derudover for at nederdelen KUN går til midt på knæet og ikke længere. En slids er også med til at forlænger ben uden stiletter.

Du spørger om store smykker. Det kan jeg ikke rådgive om uden at have set dig. Men har du stor barm og lille talje og stor røv er det flottere med store øreringe, røde læber, armbånd, store fingerringe, cool neglelak og solbriller som pynt fremfor store smykker hen over barmen. Husk altid at have lækkert stylet hår eller en fræk høk hestehale ala pinup piger.

Håber du hopper ud i det. Husk hverdag er en fest

Hilsen Christina

1 kommentar til indlægget


  • Aye aye, ma’am!

    Tænk, jeg havde aldrig overvejet pencilskirt med en t-shirt, kun med en skjorte stoppet i nederdelen (se, SÅ kreativ er JEG nemlig, når det kommer til tøj ;-))

    Men det vil jeg da bestemt prøve! Tusinde tak for svaret <3

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *