Christina Wedel // 25. juni 2012 // 2 kommentarer

Så er der studiner på gaden……

Dette kan virke som en overspringshandling………..det er det også. Den film jeg har lovet idag er stadig under udfærdigelse. Jeg fik 5 hårde dommere på igår og idag og det gav stof til eftertanke.Så jeg pudsler lige lidt mere, men i mellemtiden kan du få denne smukke studine Sofia som trådte ind i Voigt på Østerbrogade idag.

Igen en pige som kan bære gummistøvler og…shorts. Hendes shorts er fra H&M sports afdeling, Blazer fra Zara og top fra American vintage. Så let og dog så svært.

2 kommentarer til indlægget


  • Stort til lykke med det nye job Karen! jeg har stor respekt for folk, der tf8r tage en udrfrdoing op :-)Og fede sko – jeg har dem selv og er vild med dem!Kh. Mette

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *