Christina Wedel // 06. oktober 2010 // 11 kommentarer

Så er det Fyns Og Jyllands tur !! Dit Livs foto session lige om hjørnet.

Line Thit og jeg kommer til Provinsen. Vi har købt en anhænger til Mette Holdbæk bussen.

Vi har de sidste 2 år  grinet, knoklet og hygget med de skønneste kvinder som ville have nyt image til både bøger og presse kit, websites, brochurer eller bare til din elskede derhjemme.

Nu er turen kommet til Fyn og Jylland. Line har rullet sine baggrunde sammen og taget kameraet over skulderen. Undegnede har pakket pudderkvasten og en masse skønne sager som sko og smykker til at style med.

Vi ankommer og satser på at vælte provinsen.

Her ser du nogle eksempler på skønne før og efter oplevelser (tryk på damernes billede så ser du hvad de laver)

Liselotte

Hanne Danielsen

Zoe

Pia Torreck

Gitte og Jeanette

Og så bare nogle skønne efter damer

JULIA LAHME

Lone Wernblad

Mariakaisa

Lotte Garbers

Laura

Helle

Marianne

Sådan kan du bruge os:


Kan du svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål:

– VIL DU GERNE SENDE NYE SIGNALER MED ET SMUKT FOTO AF DIG, SOM DU VIRKELIG ER ?

– Sukker du efter et skønt foto af dig selv på dit website?

Har du behov for at give de mennesker, der besøger dit site, en fornemmelse af din personlighed, dit smil, din varme, din skarphed, dit nærvær, din professionalisme – helt ned til glimtet i øjet?

–  Er du klar til at opleve, hvordan et portrætfoto af dig, som den du er, gør det så meget nemmere for dit publikum at tage den allerførste kontakt til dig?

• Har du længe haft et middelmådigt billede på din hjemmeside, som egentlig ikke rigtig viser de bedste sider af dig?

• Prioriterer du dine portrætfotos højt, fordi du ved, hvor stor betydning det har, for at du kan komme rigtigt godt i gang og videre med din forretning?

• Har du brug for variation i dit billedmateriale, så du har lækre billeder til det hele – web, visitkort, presse (!), plakater, brochurer m.m.?

-HAR DU BARE ALTID DRØMT OM SKØNNE OG PERSONLIGE BILLEDER AF DIG SELV ? FOR SJOV ELLER FOR ALVOR…..

Så lad os sammen lave et fantastisk billede af dig, som siger det hele.


HER ER DE FORSKELLIGE PAKKER OG PRISER VI RULLER UD FOR DIG !


DIT ULTIMATIVE PORTRÆT


– TIL DIG, DER VIL OPGRADERE OG PROFESSIONALISERE DIT UDTRYK

Til dig, der også vil have en professionel makeup artist med i pakken, fordi du godt ved, det er umuligt at lægge din egen fotomakeup

• Er det ultimativt vigtigt for dig, at du ikke bare ser godt ud, men tager dig fantastisk ud på dine nye portrætfotos?

• Kunne du tænke dig – måske for allerførste gang i dit liv? – at se, hvor fantastisk smuk, du rent faktisk er, når alle dine bedste træk bliver fremhævet af en professionel makeupartist?

• Er du klar til at opleve, hvordan din selvtillid, dit velbefindende og dine poseringer foran kameraet bliver meget mere dynamiske, når du selv føler dig virkelig lækker?

Så vil jeg på det varmeste anbefale dig denne pakke, som udover en stribe pragtfulde fotos af dig, også inkluderer en flot fotomakeup plus hårsætning af stylist og makeupartist Christina Wedel.

Tip: En professionel makeupartist ser dit ansigt som et rent kanvas og bruger skyggeteknikker og metoder til at fremhæve det smukkeste ved dit ansigt. Det allervigtigste ved en fotomakeup er, at du ser smuk og naturlig ud – og nej: Du vil aldrig blive oversminket, højst overlækker. Som en ekstra bonus får du samtidig ny viden om, hvordan du smukkeserer dig selv ud i al fremtid.

Dit hår tager vi os lige så kærligt af. (Undgå derfor at vaske håret samme morgen).

Sådan foregår det:

1. Vi mødes på HOTELLET i din by(nærmere info følger men det bliver centralt beliggende).Du er gerne helt ’naturel’ og uden makeup (men gerne med fugtighedscreme på hjemmefra). Den første time går med at forvandle dig til en virkelig smuk version af dit sædvanlige jeg med naturlig makeup, mens du over en kop te eller kaffe får en billedanalyse af Line, baseret på dine ønsker og behov, så du går her fra med en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig. Vi kigger på det tøj, du har medbragt og vælger det ud, der fungerer bedst til den valgte billedstil. Inden da har Christina og du talt om hvad du selv skal have med af tøj og sager.

2. Så går selve fotograferingen i gang, og vi hjælper og guider dig trygt gennem sessionen. Vi bruger enten vore lille “studie” vi har lavet helt til dig, eller vi bruger stedets skønne lokaler og omgivelser, og vi garanterer dig den ultimative oplevelse. Du vil få lækre billeder med god energi – plus masser af nyttig træning i at sætte dig selv i scene. Du vil opleve, at du altid kan fotograferes smukt og fra din allerbedste side.

3. Efter fotosessionen får du et bredt udvalgt af billeder at vælge imellem, og inden du forlader “studet”, har vi sammen valgt de ’looks’, der skal udgøre din nye portfolio.

Det får du:

• Komplet billedpakke på 3 billeder. • Individuel billedanalyse. • 1 times hår og fotomakeup af Christina • Fotosession i 1 time. • Professionel billedbehandling i 2 timer.

• Dine billeder leveret i s/h og farve i 300 dpi til tryk og 72 dpi til web.

Pris kr. 8.499 ex. moms. Tilkøb: Ekstra billeder fra samme session 300 kr. pr. stk.

KOMPLET MAKEOVER STYLISIMO FOTOFANTASTIK

– EN MAKE OVER-OPLEVELSE MED MAKEUP, STYLING OG TRYGT FOTOGRAFI

Til dig, der vil have den helt store eksklusive oplevelse, og se så professionel og overbevisende ud som aldrig før.

• Er du hende, som tager dig selv i at se på andres billeder med misundelse og tænke, at så lækker kommer du aldrig til at se ud?

• Ville du føle dig meget bedre tilpas i hænderne på en professionel stylist og makeupartist, som både finder smukt tøj til dig, ordner dit hår og lægger den flotteste fotomakeup?

• Eller er du hende, der bare elsker at blive forkælet, og synes du, det er både spændende og dejligt at blive stylet lækkert – helt uden, du selv skal gøre noget som helst?

Så skal du vælge pakken her. En investering, du ikke kommer til at fortryde, når du ser dine billeder bagefter .

Sådan foregår det:

1. Du  mailer med stylist og makeupartist Christina  før fotodagen. Baseret på dine ønsker og behov og hendes professionelle fornemmelse af dig, finder hun 2-3 sæt tøj, som hun tager med i “studiet”/hotellet til dig, den dag du skal fotograferes.

2. På optagelsesdagen dukker du op i “Studiet”/hotellet, som du er – gerne helt au natural med ’nøgent’ ansigt. Christina  lægger en fantastisk makeup på dig og sætter dit hår. Samtidig drikker vi en kop kaffe eller te sammen, og Line giver dig en billedanalyse af dine helt konkrete og specifikke behov, så du får en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig. Sammen kigger vi på det tøj, Christina har fundet til dig, og vælger det ud, som passer til den billedstil, vi er blevet enige om.

3. Så går selve fotograferingen i gang, og vi hjælper og guider dig trygt gennem sessionen. Vi hører musik, hvis det sætter dig i den rette stemning, og vi kan begge garanterer dig den skønneste oplevelse. Du vil få lækre billeder med god energi – plus masser af nyttig træning i at sætte dig selv i scene. Du vil opleve, at du altid kan fotograferes smukt og fra din allerbedste side.

4. Efter fotosessionen får du et bredt udvalgt af billeder at vælge imellem, og inden du forlader studiet/hotellet, har vi sammen valgt de ’looks’, der skal udgøre din nye portfolio.

Tip: Du kommer til at gå fra studiet som en helt ny kvinde – udnyt det: Lav en middagsaftale med din partner eller en god veninde efter fotograferingen. Det kan være en antiklimaks at gå direkte hjem oven på sådan en oplevelse.

Det får du:

• Komplet billedpakke på 3 billeder.

• Din helt egen individuelle billedanalyse. • 2-3 sæt tøj til låns (hvoraf nogle – afhængigt af mærke – kan købes med rabat efterfølgende) • 1 times fotomakeup, hår- og tøjstyling af makeupartist Christina Wedel. • Foto i 2 timer. • Professionel billedbehandling i 2 timer • Dine billeder leveret i s/h og farve i 300 dpi til tryk og 72 dpi til web.

Pris: 9999 kr. ex. moms. Tilkøb: Ekstra billeder fra samme session 300 kr. pr. stk.

Vi kommer følgende datoer:

Odense: 11 og 12 November

Århus: 25 og 26 Novmber

Tider du kan booke alle dage: kl. 09.00 – 10.30,  kl. 10.00 – 12.30 og  kl. 13.30 – 16.00

Afkryds herunder i linket. Husk først til mølle….

JA TAK, TILMELD MIG MIT LIVS FOTOSESSION

11 kommentarer til indlægget


 • Til alle jer kvinder der overvejer dette, kan jeg kun sige: Gør det!
  Jeg kan ikke anbefale Christina og Line nok – de er bare de bedste, de skønneste og mest fantastiske kvinder.
  Og har du kamerafobi eller noget der ligner, så don’t worry. De skaber tryghed og tillid i en grad du ikke tror er mulig, før du har oplevet det..
  Jeg må lige gentage mig selv: Få så taget de billeder, det er en fantastisk oplevelse både mens det står på, men også bag efter, når du står med nogle billeder du virkelig er glad for. Og du vil bruge dem igen og igen.

 • Jeg har ikke fået en bekræftelse på den tilmelding jeg har lavet til d. 25 nov? Hmmm, kommer der en… eller kommer jeg bare den dag?? Spændende…

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt