Christina Wedel // 13. august 2012 // 2 kommentarer

Så er foundation kurset lagt op!

Abbonerer du ikke på mit nyhedsbrev skal du ikke snydes for at lære den perfekte foundation. Et kursus jeg er blevet bedt om at lave længe.

Du kan læse mere om det her

Det er d. 20 September og du kan tilmelde dig HER

 

SE mit nyhedsbrev her

2 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina & Aicha
  Tusind tak for en hyggelig og lærerig kursusaften i torsdags. Det var helt fantastisk at komme hjem og se resultatet i det lys, jeg normalt lægger min makeup. For første gang valgte jeg helt bevidst at sove med makeup på. I forstår virkelig at gøre makeup til en leg. Før jeg mødte jer synes jeg makeup var svært. Nu er det simpelt og sjovt. De sidste to dage har jeg bruget på at surfe rundt på diverse makeup sider på internettet og været på indkøb i Magasin. Det er meget nemmere, at købe makeup efter et besøg hos jer. Og billigere, fordi jeg ikke laver fejl køb.

  Aicha, du bør overveje at lave dine egne makeup aftener for unge kvinder på 18-25 år. De vil elske dig for din store viden og passion for makeup. Og du vil spare dem for mange fejlkøb og frustrationer. Din sans for farvekombinationer og praktiske viden om forskellen på produkter er en stor hjælp. Jeg ville ønske, at jeg havde mødt en som dig, da jeg var yngre.

  Jeg håber, at I snart laver et nyt makeup kursus. Måske noget med flere farver til øjne og læber til os som gerne vil lege med forskellige kombinationer.
  Mange tak for hjælpen. Håber I får en god velfortjent weekend.

  Kærlige hilsner fra
  Karin

  • Kære karin
   Tak for din søde mail! Vi lapper det i os.
   Godt at høre du oplever du lærer noget og at DU SPARER PENGE!

   Vi ses igen det er jeg sikker på
   knus fra os begge

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt