Christina Wedel // 08. august 2014 // 2 kommentarer

Så er fredagens vinder fundet!

Original_Blow_New_01Hurra! Jeg har fundet en VINDER.

Tak for alle jeres herlige indlæg.

Af alle de skønne historier I har sendt ind, gav denne mig straks billeder. Jeg kan se pandehåret for mig og grinede med. Faktisk fantaserede jeg videre, og tænkte at hun fandt sit livs kærlighed den aften, eller dagen derpå?. Men HEY det er bare mig!

Det her er den historie jeg elsker allermest:

Christine Johansen siger:

8. august 2014 kl. 11:37  

Min bedste hårdag har helt klart været en torsdag i marts sidste år, hvor jeg skulle på pop-up-restaurant. Jeg skulle faktisk skrive eksamen, der skulle afleveres kl. 12 dagen efter og jeg var ikke rigtig startet. Jeg gad ikke afsted, for jeg havde en lidt dårlig dag, hvor jeg ikke syntes, jeg så godt ud i noget. Mit pandehår var blevet lidt for langt, men havde ikke haft tid til at tage til frisøren og få det studset. Mit hår ville bare SLET IKKE som jeg ville. Suk. Jeg gjorde så det, at jeg føntørrede pandehåret udaf – à la Farrah Fawcett i 70′erne og BUM, så sad håret sgu og gjorde mig i meget bedre humør.

Da jeg kom derned, kunne jeg først ikke finde mine veninder og da jeg fandt dem, sad de ved siden af 2 meget interessante og tiltrækkende mænd. Mændene gjorde pænt plads til mig og jeg fortalte, at jeg skulle på date næste dag, så jeg da hellere lige måtte pudse mine flirtekundskaber af på dem – og det gjorde jeg så (senere også på ejeren af baren, som stod for en lind strøm af drinks).

Needless to say, så endte det med at være én af de klart bedste aftener i hele 2013 – som sjovt nok startede med et hår, der slet ikke ville makke ret til at starte med – men nøj, jeg følte mig lækker bagefter ;-)

Kære Christine,

Nu kan du gå i Companys Original og vælge dig en behandling. Jeg håber du vil dele billeder med os på FB på min side ; Christina Wedel med både billeder,  før,  under og efter. Altså hvis du gider. TAK!

Du bestiller bare en tid og hilser fra mig!

Møs og god fredag, Fru Wedel

 

 

2 kommentarer til indlægget


 • Wooohooo – dejligt at vinde! Desværre fandt jeg ikke kærligheden den aften (2 af d’herrer var gift og den sidste havde kæreste, men derfor kan man jo godt flirte) og daten dagen efter var desværre helt perfekt på papiret, men nok det mest kedelig menneske, jeg nogensinde har mødt irl, men leder videre! Who knows, måske møder jeg én, når jeg er blevet stylet afsindig lækker? I skal nok få billeder <3

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt