Christina Wedel // 28. februar 2013 // Ingen kommentarer

Så juicer vi!

CookiesNCream protein pulver jeg tager morgen og aften

Formiddagens måltider

Mit første døgn er gået på ren juice og protein pulver.

Jeg var oppe 3 gange i nat og tisse.

Da jeg vågnede i morges: Var jeg skrup skide sulten, træt og opgivende med en vild hovedpine. Da jeg havde fået drukket min proteinshake som hedder CookiesNCream (….not!) gik det MEGET bedre. Jeg tager vitamin piller til min shake og drikker den samme mængde vand som juice så tit jeg kan. Så jeg jeg sidder i skrivende stund på…..toilettet.

Her til formiddag: Er jeg meget let og lettere manisk. Jeg har fået 4 ideer til mit bil koncept, og ja jeg er skide sulten. Jeg har drukket den juice som hedder Power juice, kaldet H og den som er opbyggende som hedder E.

Folk spørger hvor længe jeg skal være på den, det vil jeg svare på om en uge. Men ihvertilfælde en uge…

Læs mere i aften om hvordan jeg sover mig fra hovedpiner takket være en hovepudetest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt