Christina Wedel // 01. marts 2013 // Ingen kommentarer

Så kommer der ekspert på!

Så er der tanket op ! Har lige hentet juice til de næste 3 dage.

Juice unplugged ligger på Fiske torvet og er startet af Søren Pjedsted som er den tidligere ophavsmand til de landskendte frisør saloner Cha Cha Cha. Nu har han kastet sig over sund mad og juice.

Jeg var der kl 20.30 og der var godt fyldt, det er fedt.

Jeg har bedt Anne Bech se konceptet efter i sømmene. Hun var min træner da jeg tabte mange kilo for 3 år siden. Jeg har jo lige haft stress og havde brug for at hun kommenterede på det.Hun har fået alle indholdsfortegnelser på hver juice så hun kan se indhold af kulhydrater, vitaminer ,frugtsukker osv.

Jeg har stillet hende 2 spørgsmål :

” Hvad synes du om udrensningskure?”

” Må man gerne træne imens?”

Anne svarer:

Mine tanker om udrensning generelt.

Man skal virkelig kende sin krop godt for at begynde en udrensning. Hvis du har for højt stress niveau kan det i værste fald gøre det du prøver at rense ud, meget værre.

Man skal derudover prøve at forberede sin mentalitet og krop på, at nu skal den rense ud. Derfor kan det være godt at spise mange grøntsager og vand, sørge for at stoppe med kaffe, for meget kød og kornprodukter én uge op til start af udrensning.

Udrensning, som f.eks. juicekurer eller udelukkende frugt f.eks., fungere absolut bedst for kroppen i varme lande, hvor væskebalancen er væsentlig anderledes.

Det kan afhjælpes herhjemme ved at bruge sauna, og gerne to gange om dagen.

Her i vores kolde klima, har kroppen meget store fordele ved at få varm mad, og det er ikke så tit vi får det på udrensning, med mindre det er suppe.

Vores kroppe føler sig meget hurtigere “ikke fyldt og tilfreds”, når både vejr og mad er kold.

Derfor kan det være meget givende for resultatet at vente til det bliver lidt varmere i temperaturerne.

Træning under udrensning skal ikke være hård. Du må gerne være fysisk aktiv, men efter min mening er der hård pulstræning som vil være for hårdt for kroppen at lave. Så stadig kredsløbstræning, men moderat intensitet.

Prøv at vente til senere på dagen med de “søde” juicer. Det første der rammer din tunge hver dag sætter dine neurotransmittere for resten af dagen, altså vil dit blodsukker styrte mere op og ned, hvis du får sødt fra starten af dagen.

Derudover kan der være mange sundhedsfordele ved grøntsagsjuice, når det bliver lavet så optimalt som det gør hos Juice Unplugged. Masser af aminosyrer fra de grønne grøntsager, masser af vitaminer og mineraler.

Så der er absolut fordele ved det.

Udover det, kan det være en stor aflastning for folk med overbelastet fordøjelse, at lade maven holde en pause fra mad der skal forarbejdes i tarmen. Det skal flydende mad ikke, det er ligesom gjort i forvejen. Så folk med æbleform kan tit få et meget stort udbytte af det.

Check herfra til æbleform !!!! kald mig bare Pink Lady.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt