Christina Wedel // 09. november 2009 // 5 kommentarer

Så skal I vist have nogle svar på alle jeres dejlige kommentarer !!

Jeg tænker jeg vil opsummere her, så du også får glæde af hvad alle har spurgt og sagt uden at skulle læse alle indlæg…..

Flere af jer har spørgsmål til støvler. Generelt mener jeg jo du skal bruge flere penge på støvler og sko, for så varer din eksisterende garderobe endnu længere. Pasform og kvalitet er ALTAFGØRENDE for om du får dem på mere end i butikken.Her kommer lidt gode råd.

1. Har du tykke lår/knæ kan du med fordel købe de laaange støvler som går over knæet. Bedøm selv om du vil have med eller uden hæl. Er du 177 og vejer 66 kr, vil jeg foreslå du tager de høj hælede for det giver lækre slanke knæ og flot holdning. Husk at så længe du har helt tætte strømper på, kan selv en meget kort kjole være cool til lange støvler. Det er de tætte strømper som gør forskellen på om du føler alle kan se dine trusser under en kort kjole eller du egentlig bare tænker du har en lang top ud over bukser/strømper…. get my point??

2. Hvis du er 180 og synes du er høj nok vil jeg  tage de flade lange støvler, men jeg er nu personlig vild med Høje piger som går i høje sko og støvler. Når du siger du ikke er vant til hæle , og ikke bryder dig om det, handler det kun om at købe de rigtige. Jeg kan VARMT anbefale www.hornecker.biz til at købe støvler. Iben som er min personlige støvle pimp gennem snart 5 år, kan noget med højde, længde og pasform. Hun har en netshop og en fysisk butik. Hun er super hurtig og ordentlig, og hvis I siger det er mig som har sendt jer bliver hun glad !

Apair og Scarpa og Notabene og gardenia er nogle af mine andre favorit steder. Vil du bare shoppe cool Danske mærker (både tøj og sko og dimser og dutter) så se lige her: Must have

Jeg er SÅÅ glad for alle de glade og positive kommentarer jeg har fået på bogen. Dejligt at høre at du både får rykket det lækre undertøj frem i skuffen, at din kæreste bifalder dine røde negle på tæerne(nu også om vinteren) og at du føler dig inspireret til at få styr på dit forsømte klædeskab.

Ja det er er et helt kapitel om tilbehør og accesories i min bog, og mht. til moodboards og om du virkelig skal blive ved med at ønske dig stribet tøj selvom du stadig føler dig for rund og efter fødsels/ mor agtig, så kan jeg kun sige dette: Læs min bog og læs kapitlet om at tale pænt til dig selv. Har du født 1, 2 eller 5 eller ingen børn overhovedet, og stadig ikke føler dig lækker skal du først kigge på det. Når du har fået gjort det , er det aldrig for tidligt (eller for sent 🙂 ) at gå igang med at skifte eller renovere din garderobe.

Charlotte efterlyser tips til en garderobe som skal kunne måle sig med det krævende arbejdsmarked og de  117 andre som søger gode job efter endt barsel.

Det kræver mere end et par ord her (foreksempel 1 dag med mig……:-)), men et par gode tommelfinger regler for jobsamtale tøj er:

1. Sørg for det ikke bare er en “HABIT”, opdater dit tøj, og sørg for at sko eller støvler er rene og hele.

2. Der SKAL lidt eller mere end normalt makeup på. Lav dig så lækker du ikke er til at skyde igennem, uden at være for meget. RØDE læber er for meget.

3. Dit hår skal være nyfarvet/klippet og stylet. Ikke noget med kedeligt hængehår den dag tak, eller nogensinde for dem sags skyld.

De 2 vindere af min bog bliver helt sikkert Lisette som bor på Grønland og ikke ved hvor hun køber bogen og Jennifer som har fået en ØV regning på 10.000. Send mig jeres adresser på min mail, så kommer den til jer med posten.

Jeg elsker selv min kjole i den fine interview i KIWI bladet som du finder i alle Netto butikker i denne måned,og den kommer fra Karen Millen. Det forhandles På Købmagergade i kbh i deres egen butik eller i Magasin og Illum. Det er det første billede jeg fik taget efter mit vægttab. Og faktisk et skide godt blad det der KIWI….

Her er forøvrigt et lille fint billede af mig i en sort sag til kr 249 fra H&M !! Jeg var i Nova FM til et morgen indslag om min bog. Hør det her

Jeg lover at der om 3 kg kommer nye skønne billeder af min fine nye silhuet…..Skal lige have lavet nogle “efter”billeder, “før” har jeg rigeligt af.

Efter mit Go Morgen Danmark indslag har flere spurgt om den palliet jakke ,jeg gav Michelle Hviid på. Den er fra Rutzau og helt vidunderlig.

Det var lidt om alt og mere til. Håber du ved hvor glad og stolt jeg bliver når jeg hører DIN feed back !

Knus

5 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina.

  Du skal også lige have et TUDIND TAK fra mig! – Jeg har netop købt mig et par ret smarte og ret høj ankelstøvler, som jeg trisser rundt i konstant – både indendørs og udendørs..:) Det er SÅ skønt, at svæve over jorden og føle sig STANGlækker, efter en 3-4 år uden hæl…:) Ligeledes er der flere af mine ellers efterladte jeans, der pludselig har fået nyt liv med et par stiletter under..:)Jeg glæder mig voldsomt til, inden længe, at se min gardarobe helt efter i sømmende, med helt helt nye øjne.

  TAK TAK TAK for god inspiration!

  Kærligst Anne

 • Kære Christina/stilheks.

  Jeg synes, at du er SÅ inspirerende. Har netop læst Kiwi – kæft, du ser lækker ud i den kjole. Og alle de gode fif åd jeg råt. Så dig også i Go’ Morgen Danmark forleden, og det var også nogen virkelig gode pointer, du kom igennem med dér.

  Så nu er det bare, at jeg tænker:

  Kan man (=jeg) ønske sig et gavekort i julegave til et par timer i dit selskab?

  Jeg mangler at tabe mig 1½ kg, så er jeg tilbage i min gode gamle form efter min fødsel for 11 måneder siden.

  Men jeg mangler i den grad inspiration. Kører rundt i den samme og samme rille, synes jeg. Og jeg ville da elske at føle mig stanglækker. Hver dag. Hele året rundt.

  Men hvad koster et par timer i dit selskab?

  Tak for en super blog, som jeg netop er begyndt at læse.

  Mange hilsner

  Marianne Klarskov

 • hej Christina! det er mig der var så heldig at vinde din bog (glæder mig SÅ meget til at læse den!) jeg vil bare lige være sikker på du har modtaget mailen med min adresse?:)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt