Christina Wedel // 24. februar 2019 // Ingen kommentarer

SÅDAN BRUGER DU TØRSHAMPOO!

Hej smukke!

Hvis du har fulgt med her på bloggen, er det ikke første gang du hører mig snakke om tørshampoo. Jeg elsker at bruge det i både rent og fedtet hår for at give mit hår tekstur og volume. Mange har svært ved at bruge det, fordi det kan gøre dit hår helt hvidt hvis du ikke bruger det korrekt. Derfor viser jeg dig i dag hvordan du bruger produktet på den helt rigtige måde.

Perfekt når jeg er on-the-go..

Jeg har virkelig travlt for tiden. Jeg kører mellem københavn og århus hele tiden, og overnatter tit på hotel. Derfor er det også på disse lange ture, at tørshampoo er min bedste ven. Når man har krøller som mig, ved man at man ikke bare lige kan hoppe ud af badet og sætte håret i en knold. Når jeg har vasket hår, begynder der en helt process for mig som tager lang tid – det har jeg ikke altid tid til. SÅ bruger jeg tørshampoo.

Se også: min guide til kedeligt hår 

Min yndlings tørshampoo!

Jeg elsker tørshampoo’en fra Oribe. Den dufter FUDLSTÆNDIG fantastisk. Det er også her min yndlings texturizing spray er fra. Man kan kun få det hos frisøre, og du kan kontakte Oribe Danmark for at høre hvor den nærmeste forhandler er. Jeg har også før brugt den lidt billigere version fra Batiste, og den er også god – MEN den oplever jeg gør mit hår mere hvidt, end den fra Oribe. Den dufter heller ikke halvt så godt!

Oribe var så søde, at putte deres produkter i mine goodiebags til ‘Se Godt Ud’ eventet i Århus. Eventet gik virkelig godt, og jeg glæder mig allerede til at holde endnu flere events i resten af Danmark. Hvor synes du jeg skal komme og holde event næste gang?

Hav en skøn søndag!

Kys

Christina

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt