Christina Wedel // 24. januar 2011 // 2 kommentarer

Sådan undgår du en en klassisk tøj krise !

Ja UNDSKYLD det har været lidt stille herfra.

Jeg har godt nok haft gang i den her til Januar. Jeg har holdt endnu et skønt makeup seminar og skal til modeuge i næste uge !!!

Sådan en modeuge kræver forberedelse. Nu skal du høre hvordan jeg gør.

Jeg kigger på hvad programmet er. Jeg skal til ca 12 modeshows over 3 dage. Jeg er ikke typen der skifter til hvert show,men jeg har ikke det samme på de 3 dage.

Jeg læser på mine invitationer og ser hvor de forskellige shows er lokaliseret. Er der parkering? så er det de højeste stiletter hvis jeg vel og mærke har billetter med side pladser. Når skoene er besluttet rykker jeg op af benene.Er det med strømper og kjole ? eller er det bukser. Er det en designer jeg har noget tøj fra tager jeg det IKKE på den dag. Ikke fordi det gør noget, men det gør jeg bare ikke.

Når den første dag er bestemt, sørger jeg for jeg har det modsatte på næste dag, altså kjole den ene dag og bukser den næste. Fredag når jeg altid at skifte før aften showene så der kan jeg gøre som jeg vil.

Jeg har noget overtøj og nogle tasker jeg ikke helt “VOVER” at bruge til dagligt som jeg benytter chancen til at få på når jeg nu er ude i mængden af vilde fashionistas. Jeg øver mig stadig i at prøve noget nyt. Tror jeg skal prøve en rød læbestift en af dagene.

Nu kan det jo godt være du ikke skal til modeuge, men skal du på kursus eller en lang weekend, så prøv at forberede dig på en lignende måde. Forestil dig stedet og omgivelserne. Lav alle sæt og sørg for at vaske og rense alt i god tid, så undgår du panik

God tur og husk at udfordre dig selv lidt 🙂

Kram Fru Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • Ja, det var da super in-put. Jeg synes jeg ser meget ens ud hver dag på arbejde, så tippet med bukser==>kjole==>?? er lige noget jeg kan bruge. Tak, Christina. Er forøvrigt ved at genlæse din bog, med MEGET stor fornøjelse. Nu bliver der også brugt selvlysende overstregningstusch på siderne ;-).
  kh fra “lillesøsteren” på Garderode Workshoppen den 13/1

 • Hej Christina.
  Kunne du ikke komme med en nylonstrømpe guide.Især hvilke farver strømper, der passer, til hvilke sko og tøj.
  Her ender det altid med sort…..
  Mvh. Anette.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt