Christina Wedel // 19. december 2010 // 22 kommentarer

Sandheds(jule)kalender med gaveregn!

I aften kommer mit nyhedsbrev ud med den skønneste kalender som varer frem til D. 24 December kl 15.00. Er du tilmeldt og har modtaget mine nyhedsbreve er alt jo godt. Har du tilmeldt dig og blot aldrig fået brev har du nok glemt at godkende sikkerhedsmail. Jeg har 300 mails liggende som er tilmeldt men ikke godkendt. Check om du har godkendt for så kan du også være med til at vinde alt fra makeup og bøger til kurser og det vildeste NATURLIGE antirynkeserum som rent faktisk virker !!

Er du slet ikke tilmeldt ja så er du meget velkommen…..men skynd dig, jeg sender nyhedsbrevet kl 22 i aften:-)

Nu bliver det JUL hos Fru Wedel !!

22 kommentarer til indlægget


 • Hej christina
  jeg får altså heller ikke en mail:-/
  Tak for nogle super kurser – er ved at prøve at overbevise mig selv om at smokey eyes står godt til min kedelige hvide kittel på arbejdet;-) God jul!
  Katrine

  • Kære Katrine Selv tak det var så hyggeligt at have jer der!
   Ved desværre ikke hvordan det kan være at en masse får mine sikkerhedsmails og andre ikke. Jeg undersøger det i morgen.
   Hvis du skriver en god historie på min blog skal du nok komme med i lodtrækningen alligevel….
   Knus og god jul
   Christina

 • Jeg ville ønske, jeg havde sådan en fantastisk skæg historie at fortælle, men det har jeg ikke. Og jeg vil jo gerne vinde…
  Der er sket det for mig i år, at jeg ikke længere gider shoppe i butikker. Med det resultat, at over 50% af det jeg køber i webbutikker bliver sendt tilbage, fordi det ikke passer helt rigtigt.
  Jeg var faktisk ved at lignende stunt i en ONLY-butik. Gik ind og tog et par jeans og var klar til at købe uden at prøve. Heldigvis var der dér en sød assistent, der mente, at jeg nok lige skulle prøve et par et nummer mindre. Og hun havde ret.
  Ellers har jeg for mange dårlige oplevelser med butiksassistenter, der ligner nogen, der faktisk ikke gider arbejde, og jeg er lidt i vejen, når jeg kommer. Ikke så befordrende, når jeg i virkeligheden er et sted, hvor min stil godt kunne trænges til at bliver pimpet…

  Måske handler jeg bare de forkerte steder?

  kh
  Puk

 • Hej Christina,
  Tak for kurset d. 9. dec. og tak fordi du fik mig ud af min comfortzone og væk fra de varme brune farver er super glad for min nye øjenskygge.
  Mht. oplevelser omkring shopping havde jeg en god en i torsdag. Det var helt vildt han tog sig god tid pakkede alle 3 ting hver for sig virkede oprigtig somom at han gerne ville eksperdere mig og at jeg over hoved ikke var til besvær. Det negative ved hele denne oplevelse var at det var i legetøjshjørnet ved et gavekøb til min niece. Stod hele eksp. igennem og nød det samtidig med at jeg prøvede at huske hvornår jeg sidst har oplevet det i en tøj butik ved køb til mig selv. Kunne ikke huske det:-( København kom frm i bussen med den service i 2011

 • Kære Christina,
  Min bedste shoppeoplevelse står helt klart! Min skønne veninde havde født og efterfølgende givet den gas med Anne Bech, så de sidste kilo fra graviditeten var væk og hun både så og følte sig skøn. MEN – hun manglede at få opdateret sin garderobe. Jeg havde lige læst din bog og med en masse gode råd fik jeg lavet en indkøbsseddel til hende og en dødsrute over alle de butikker vi skulle besøge. Vi fik shoppet helt vildt og selvom indkøbene ikke var til mig var det så sjovt – specielt at se hvordan hun pludselig synes det var fantastisk (hun hader normalt at købe tøj)! Vi sluttede af i Magasin hvor hun fik lagt makeup og fik lov at komme dagen efter og få lagt festmakeup da hun skulle til bryllup! Hun så fantastisk ud og fik mange mange komplimenter til brylluppet!

 • I juni måned var jeg i New York for tredie gang på fire måneder for at deltage i Mastery hos Mama Gena. Jeg ankom torsdag aften, men det gjorde min kuffert bare ikke. De flinke mennesker sagde at den ville blive leveret næste dag og gav mig $50 til “first needs”. Lagde det være sagt med det samme, jeg er ikke nogen super shopper. Og min økonomi var hårdt spændt for med disse tre rejser og kursus. Så jeg havde bestemt ikke råd til at shoppe løs for egen regning. Og jeg troede på at kufferten var på vej.
  Så min “brøler” er at jeg tågede rundt i hedebølgen og fik købt meget lidt om fredagen og tasken kom – selvfølgelig _ ikke. Så jeg måtte lånt stort set alt fra trusser til sko og shampoo af hende jeg boede hos. Som jeg i forvejen kendte meget lidt. Fredag aften, lørdag og søndag var jeg på kursus… Søndag var Graduation og der var lagt op til fest. Så succeshistorien i dette er at jeg sponsede i Macy´s i frokostpausen søndag og præsterede at købe røde stilet-sandaler, stram sort kjole med én skulder fri og trusser samt fik lagt lidt make up hos Clinique (tror jeg) på mindre end fem kvarter. Ny stil både tøjmæssigt og handlekraftmæssigt! Gaven var at prøve en ny stil i det jeg lånte og det jeg købte. Men hold da op, det var stressende!

  Kh Anja

 • Hej Christina

  Min bedste shoppeoplevelse i år kom fra en uventet kant. Jeg skulle “bare” kigge lidt rundt i Slagelse by, og går ind i en butik, hvor ekspedienterne normalt ikke er voldtsomt service-mindede, men den dag var en ung, gymnasieelev på arbejde. Hun var fantastisk! Lyttede til hvad jeg ønskede, tog hensyn til min (brede) kropsbygning, og var simpelthen så sød. Resultat: Jeg købte for mere den dag, end jeg før har gjort på en dag, og gik SÅ glad derfra – og kunne endda bruge hendes shopperåd senere i andre butikker.
  Et par dage efter kom jeg fordi igen, hvor hun var på arbejde, og jeg gik ind og takkede hende for en fantastisk oplevelse! Bare alle butikker ville ansætte sådan nogle søde, venlige, og ikke mindst kompetente piger!

 • Min bedste oplevelse var i Diesel-butikken i Århus. Jeg var blevet SLÆBT derind af en af dine jyske kollegaer (som lissom ikke fattede, at jeg SLET ikke er smart nok til det sted). 1-2-3 blev jeg blevet hældt i stramme jeans og læderjakke – og pludselig var jeg HENDE DEN LÆKRE!!! Det var fantastisk, og hver en krone værd.

 • Måske kan dette hjælpe nogle af jer, der ikke har fået nyhedsbrevet.

  Hvis man ikke får sin bekræftelsesmail, er det ofte fordi den er røget i spamfilteret.

  Prøv evt. at kigge i jeres mapper med Uønsket post/junk mail/spam.

  Håber det hjælper nogen af jer 🙂

 • Jeg har flere gange været inde i Saint Tropez på Vesterbrogade i København i løbet af dette år og på trods af, at jeg er “sådan en” der gerne vil selv! (altså ikke vil have hjælp), så har jeg måttet erkende (og efterfølgende virkelig værdsætte) den glade hjælp, de altid giver derinde. De finder gerne andre størelser, andre modeller, kommer med forslag, viser hvordan man kan sætte stropper anderledes osv. Det har været en øjenåbner for mig at komme derind og se, hvordan man faktisk kan få hjælp og inspiration til at klæde sig og gøre nogle ting anderledes. Det er specifikt for forretningen på Vesterbrogade, så tak til dem! – og god jul til alle 🙂

 • Kære alle skønne kalender skrivere. Jeg følger med med et kæmpe smil på læben. Det er så fedt at i deltage med alle jeres relevante historier!!! Hurra glæder mig til at lege julemama i aften . Kram fru Wedel

 • I september var jeg i Hamburg og havde for en gang skyld forberedt mig og søgt på nettet efter vintagebutikker og andres shoppeerfaring, jeg slæbte mine forældre, mand og søn rundt i den ene og anden butik og fandt den mest skønneste palietkjole:-)

 • Jeg var i Agent provocateur for at stokke op på undertøj. Min mand havde været til julefrokost hele natten. Imens jeg prøvede det ene lækre sæt efter det andet (nøje udvalgt af en af de dejlige damer) blev min trætte mand placeret i en komfortabel stol og serviceret med vand og hyggesnak.
  Der er efter min mening ikke en butik i Kbh der kan måle sig med AP servicemæssigt. Det hele er gennemtænkt og personalet er SÅ imødekommende.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt