Christina Wedel // 02. marts 2013 // Ingen kommentarer

Savner at tygge!

Så er 4.dagen er igang. Jeg har nu tabt 2,5 kg. Ved godt det ikke er en slanke kur, men jeg bruger det også som kickstart til at smide de kilo jeg har taget på, efter længere tids stress hvor jeg ikke måtte træne.

Jeg har det helt dejligt og roligt. Nyder min lette fornemmelse. Sover til middag hver dag, for jeg kan mærke min krop arbejder på højtryk.

I går var jeg til træning og i lang sauna og damp. Det var så vidunderligt at føle sig let og ren på løbebåndet.

Da jeg sov til middag, vågnede jeg med et spjæt, for jeg havde drømt jeg spiste smørrebrød med min bror! … ja hvad hjertet er fyldt af 🙂

Jeg tager jo proteinpulver morgen og aften. 1 mål med et stort glas ISKOLDT vand rystet og drikkes. Det smager af Oreos med mælk. Og i starten hadede jeg det, men nu glæder jeg mig, for det er tykkere end juice og giver mig en dejlig mæthedsfornemmelse. Men jeg ved der er mange holdninger til protein tilskud. Så jeg har spurgt min ekspert Anne Bech hvad hun mener om det.

Læs her i aften hvad hun svarer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt