Christina Wedel // 18. november 2009 // 1 kommentar

Seeeee nu her ! er skøn besked på facebook.

Rikke har sendt dig en besked.

——————–
Emne: Hvad klæder mig

Hej Christina

Jeg er netop igang med at sluge din bog. Først var jeg meget forbeholden – jeg synes der er så mange “bare fordi vi er kendte skal vi absolut skrive en bog om noget vi vil gøre os eksperter på” bøger fremme for tiden.

Men for fanden du ER jo ekspert på det her område, og du skriver bare så herligt bramfrit, og bogen er på alle måder anderledes, tidsløs og fantastisk inspirerende. Og så jeg er helt solgt. Den kommer til at være under juletræet i mange hjem jeg kender.

Kh Rikke (endnu en kvinde som hader både prøverum og shopping)

PS. Min mand mener at du må skrive en bog til mænd osse

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt