Christina Wedel // 05. juni 2012 // 2 kommentarer

Sephora er i byen for at blive !!

I underetagen hos Illum er der åbnet  det vildeste himmerige for alle makeup elskere.

Sephora er en stort fransk skønhedsbutik som jeg kender fra udlandet. Nu er det kommet til landet og det er et besøg værd.

Deres strategi er at du skal kunne tage et bad derhjemme, tage tøj på og så tager derind og lægge makeup og ordne dine egne negle ved dit sejeste negle hjørne.Her er UANEDE mængder af makeup, neglelakker,pensler, shampoo, solcreme, natcreme, læbescrub osv.

De har deres eget brand og et utroligt stort udvalg af alt det bedste fra alle de andre store mærker inden for Beauty. Benefit er et blandt mange jeg MÅ fremhæve.

Du har også mulighed for at få lækre ansigts behandlinger i deres hjørne “Sephora” Bliss.

Jeg fik at vide jeg har “LØS HUD I ANSIGTET” :-(…….. og det har sat en turbo igang i mit hoved omkring antirynke creme eller ej som jeg nok skal delagtiggøre dig i.

2 kommentarer til indlægget


 • Jeg var derinde på åbningsdagen og gik en lille smule amok, så nu har jeg forsyninger til ” et stykke tid” – og så fik jeg set et glimt af Ole Henriksen himself. Bare man kunne købe ham på flaske til de dage hvor det er lidt gråt.

  Sephora Bliss skal prøves!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt