Christina Wedel // 31. marts 2019 // 2 kommentarer

SHAPEWEAR HOS ANNE SAX!

Hej smukke,

Du har hørt mig tale om Maidenform shapewear 100 gange her på bloggen, og nu har min yndlings lingeri butik Anne Sax i København endelig fået netop den shapewear i butikken. Den er fuldstændig uundværelig, og den ENESTE shapewear jeg anbefaler.

 

Er shapewear kun for tykke?


NEJ. Shapewear er for alle der gerne vil have en mere glat silhuet, og hvis du f.eks. har en stram kjole på, ser det bare 10 x lækrere ud at have en shapewear under. For mig er det også en følelse. En tryghedsfølelse i at jeg hele tiden kan mærke min krop. Ja, måske lyder jeg skør, men jeg har det på på HVER dag under ALT.

Apropos 10 x lækrere…. 

Har du….

 • En masse tøj, du aldrig får brugt?
 • En masse fejlkøb som bare giver dig dårlig samvittighed?
 • Svært ved at klæde dig så du føler dig lækker?
 • Aldrig fået styr på hvad kropstype du er?
 • Aldrig lært at klæde din kropstype på?
 • Problemer med at se noget pænt ved dig selv, og endnu sværere ved at se dig selv i spejlet?
 • Et ønske om at have masser af styling-muligheder hver morgen når du står op?
 • En drøm om at skabe harmoni og lækkerhed i din garderobe, uden at føle dig fremmed i dit eget tøj?

SÅ skal du  have mit nye kursus 10 x lækrere! 

Jeg anbefaler VIRKELIG at købe kurset her mens linksene til alt tøjet stadig er aktive. På den måde kan du shoppe alt det tøj jeg anbefaler DIREKTE fra sofaen. 10 x lækrere er et kropstype styling kursus, hvor jeg viser jeg 10 forår og sommerstylinger til lige præcis din kropstype. Hvis du ikke ved hvilken kropstype du er, kan du tage mit gratis kropstype kursus lige her.

Du kan læse meget mere om 10 x lækrere lige her!

Kys!

 

2 kommentarer til indlægget


 • Kære skønne Christina
  Tak for alle de skønne anbefalinger og tips😘😘
  Jeg har udpræget timeglas figur- og elsker shapewear…. og har også den underkjole du viser….. men for os med brede hofter duer den ikke, den/ de ( jeg har prøvet en del modeller) kravler op under kjolen ( både med og uden nylonstrømper inden under)😕. Har ikke fundet den perfekte løsning selv, men bruger mest shape shorts sammen med en shapebody, eller shapestrømpebukser og shapebody. Er ikke vild med shape shorts-synes de er grimme🤭. Så hvis du har andre ideer til os med brede hofter, så del dem meget gerne. Kram fra
  Sarah

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt