Christina Wedel // 10. marts 2013 // Ingen kommentarer

Sidste dag men ikke sidste gang

Sådan får jeg et cafeophold til at være hyggeligt på udresningskur

Så er det min sidste og 12. dag i min udrensningskur fra Juice Unplugged. Og jeg er nervøs. Nervøs for hvordan det går når jeg skal tilbage på almindelig (sund) mad. Uden forbud og udelukkelse men helt på fri fod imellem cafeer, køleskabe og madafdelinger i butikker. Tænker du også jeg lyder lidt små skør?

Men nevertheless så er det min virkelighed. Jeg vil hellere spise krabbesalat end grøn salat, elsker rugbrød og brød mere end æggehvider og kogte grøntsager. MEN

For der er et men. Jeg har lært af denne udrensning af min KROP hellere vil have de andre ting. Jeg har lært at jeg ikke er bygget til at kunne spise alt. At jeg fungerer bedre med sund mad og motion. Og ja selvfølgelig er der plads til undtagelser, men jeg skal lære at ikke “give slip ” på mine ellers så gode intentioner hvis jeg så HAR spist en dessert eller et stykke brød. Ikke tænke: ” nå så kan det også være ligemeget”. For en dessert ,jeg vel og mærke har nydt og ikke kastet ned i nattens mulm og mørke, kan trænes væk og mit blodsukker er hurtig banket på plads hvis jeg kompenserer med masser af sund mad og vand dagen derpå.

 

Et andet vigtigt ord er Masser af mad. Min største udfordring er at jeg bare lader være med at spise . Og SÅ TAGER JEG PÅ! altså når jeg så spiser forkert og for sent.

Anne Bech har lært mig at spise ca 5 gange om dagen, helst protein hver gang og drikke rigeligt med vand hele dagen. Det er det jeg skal tilbage til og så skal jeg på en udrensning ind i melllem for det er jeg vild med ! Den renser nemmelig også mit sind. Jeg får klarsyn og energi og lyst til at passe på mig selv. Også i det store billeder. At sige fra overfor ting som egentlig føles forkert. Det er godt nok dejligt.

Jeg har været både lykkelig og hudløs sårbar og tudefjæs.Jeg har været virkelig træt den første uge, men ustoppelig her i slutningen af anden uge. Jeg tror ikke alle bliver så træt som jeg den første uge. HUSK jeg stadig har lidt stress og derfor er hurtigt udmattet.

Men et godt råd til dig hvis du skal prøve;  Giv dig tid og ro til det. Ikke proppe det ind i en travl uge. Hav tid til at lytte til din krop og sjæl. Og undgå for mange sociale aftale, både fordi du ikke kan spise men også fordi du er skrøbelig og trænger til ro noget af tiden.

Se det som en ferie for din sjæl.Nu sidder jeg i flyveren på vej hjem fra min ferie og skal op i morgen og spise æg og grøntsager med mine unger og det glæder jeg mig til. For jeg har savnet det social der er ved mad.

Hav en skøn søndag. Jeg skal i ikea og købe gardinstænger og hylder og alverdens ting og sager jeg har fået lyst til at fixe!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt