Christina Wedel // 28. februar 2013 // 2 kommentarer

Skal blive godt at sove!

Når man kun indtager flydende frugt og grønt som jeg gør i disse dage får man hovedpine. Det tror jeg er helt normalt. For min krop udrenser, og det er rart.

Jeg har stadig en vidunderlig let følelse og morer mig meget over hvor besat jeg åbenbart er af at spise, for det fylder en del at undvære. Men jeg er også TRÆT ! og det må jeg lytte til. Det har min røvtur med stress lært mig.

Hovedpine er noget der har pint mig i mange år. Da jeg tabte mig en del for snart 3 år siden blev det betydeligt færre gange om året at jeg var plaget af hovedpiner. Men helt væk er de ikke og jeg bryder mig ikke om at fylde mig med piller.

Og så blev jeg bedt om at teste hovedpuder!!

Totalt undervurderet i mit univers. Hvis den har pudebetræk på er det en hovedpude. Men jeg skal da love for jeg er blevet klogere.

Jeg har testet 3 meget forskellige puder og vil dele det med dig, men  nu er jeg så træt at jeg ikke kan mere, så læs med i morgen. Og ja jeg er altså sulten så jeg tager lige min godnat juice

Skål og godnat

2 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt