Christina Wedel // 09. november 2011 // Ingen kommentarer

Skal du til Paris??

MissBibi præsenterer kendte designere og funklende nyheder

Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel og Jean Paul Gaultier er blevet en del af MissBibis legende smykkeunivers denne sæson. Kollektionen byder endvidere på gamle kendinge, der har været under en kærlig hånd.

Den franske smykkedesigner Brigitte Giraudi, der står bag smykkefirmaet MissBibi, har i sin nye kollektion sendt en kærlig tanke til tre af hendes kollegaer fra den franske modeverden. Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel og Jean Paul Gaultier er alle blevet foreviget i halskæder, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Hver enkelt halskæde er håndmalet i et lille studie i Paris, og selv den mindste detalje er udført til perfektion. Karl Lagerfeld er iført det karakteristiske jakkesæt og sorte solbriller, Jean Paul Gaultier er i sine blå/hvide striber og skotskternede kilt og Sonia Rykiel vækker opsigt med sit røde hår og farverige tøj.

Kollektionen rummer desuden gamle kendinge, der har fået nyt funklende udtryk og derved lyser smykkelandskabet endnu mere op. Brigitte Giraudi har kaldt denne del af kollektionen PRECIOUS. Her har hun udvalgt nogle af sine favoritter fra tidligere kollektioner og givet dem en kærlig hånd med forgyldninger og rhinsten. MissBibis succesfulde stiletøreringe er i PRECIOUS-kollektionen blevet endnu mere elegante, og transformeret fra enkle klassiske stiletter til funklende øreringe med sorte og lyse sten, samt stiletter i frække farverige harlequin-tern.

MissBibis smykker kan bl.a. købes på: www.Missbibi.dk. Design-halskæderne fås til 1.250,- og ringe/øreringe med forgyldninger og rhinsten koster fra 1.275,-.

MissBibi er med sine blot 4 kvadratmeter noget nær den mindste butik i Palais Royal, hvis ikke i hele Paris, men ikke desto mindre er det en hel verden, man træder ind i, når man besøger butikken. Den lille butik byder på sjove kreative smykker og små finurligheder overalt hvor øjet skuer. De fleste af MissBibis smykker er inspireret af en dukkeverden. Dette kommer ikke kun til udtryk i smykkerne, men ligeledes i butikkens indretning, hvor blandt andet et dukkehus, som er vendt på hovedet, fungerer som butikkens loftlampe.

Butikkens udsmykning tilpasser sig hver sæson de nyeste kollektioner, og man kan derfor altid forvente en ny og spændende oplevelse, når man aflægger Missbibi-butikken i Paris et besøg. Her springer kreativiteten ud i fuldt flor i både interiør og smykkedesigns.

Det anerkendte franske modehus Louis Vuitton har ligeledes fået øjnene op for MissBibis smykker og har valgt at inkludere konceptbutikken i Palais Royal i deres Louis Vuitton City Guide Paris 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt