Christina Wedel // 02. november 2010 // 5 kommentarer

Sko og støvler – Grundstenene i en god garderobe

Læs kapitlet Sko og støvler – Grundstenene i en god garderobe her.

5 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina,
  Hvor er det dejligt at der kommer kapitler af din fantastiske bog. Jeg har læst hele bogen og fået utrolig meget ud af den (håber du har fået en mail fra mig på dette, for det sendte jeg umiddelbart efter at have læst bogen). Jeg har opfordret flere af de piger jeg kender til at kaste sig over bogen!
  Kærlig hilsen
  Anja

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt