Christina Wedel // 11. november 2018 // Ingen kommentarer

SKRÆDDERSYET TØJ HOS METTE BREDAHL

Hej smukke,

 

 

Mange af jeg har sikkert hørt mig tale om Mette Bredahl Design på Frederiksberg og hvordan man kan få skræddersyet tøj i alle størrelser. I dagens video, viser jeg dig hvordan det foregår når du kommer ind i hendes butik. Først kan du vælge nogle af de styles hun har hængende, og så bliver det tilpasset netop din krop.

Skræddersyet tøj til alle kropstyper!

Hvis du følger med i mit univers, kender du til mine 6 kropstyper. Jeg har løbende givet dig tips og trick til hvordan du bedst klæder dig på ud fra disse kropstyper. Hos Mette er der seriøst tænkt på alle disse ting. Hendes længder er de rigtige, snit, læg, materialer – det hele stemmer overens med hvordan jeg anbefaler du klæder dig i forhold til din kropstype.

Se også: i denne video beskriver jeg de 6 kropstyper for dig!

Jeg ved godt det hele lyder nærmest sponsoreret eller for godt til at være sandt. Først og fremmest, er jeg IKKE sponsoreret, og hvis du kender mig – ved du jeg KUN snakker om ting jeg elsker. Jeg vil bare vise dig denne fantastiske butik, fordi der er noget for alle. JA, også dig der er over en størrelse 50.

Hvis du vil besøge Mette, kan du finde hendes hjemmeside HER. Jeg vil anbefale dig at ringe til hende og bestille tid. På den måde, er der god tid til dig og du kan prøve en masse lækre ting i fred og ro med Mette.

Jeg laver snart en video med alle mine yndlings styles inde i hendes butik, så glæd dig til at se den.

Kys og god søndag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt