Christina Wedel // 22. oktober 2017 // 4 kommentarer

SMUK HUD FOR 30KR!?

Hej,

Lige nu er jeg i New York, hvor jeg holder møder om at få oversat min bog og solgt derovre. Det er super spænende og jeg håber virkelig det sker!!

Derfor skal du da ikke snydes for en lille søndagsvideo, hvor jeg giver dig et tip til smuk hud. Og så koster det lige under 30kr! Det er ikke altid billigt at gøre sig umage, så når jeg finder produkter til ingen penge – deler jeg dem selvfølgelig med dig.

Du kan som sagt i videoen, finde produkterne i Rema1000!

KYS og god søndag <3

4 kommentarer til indlægget


 • Kære skønne dig <3 kunne du ikke fortælle hvad man skal gøre når man taber meget hår ? jeg har langt tykt hår som dig & er 45 år , men jeg fælder hele tiden & ved ikke hvad jeg skal gøre . please help me !! mange knus & tanker Karina <3

 • Hej Christina,

  Jeg er en dansker bosiddende i New Jersey, lidt uden for New York. Jeg har fulgt dig på Facebook i et stykke tid og har lært meget af at se dine inspirerende videoer med gode tips.

  Befinder du dig stadig i New York?

  I så fald vil jeg meget gerne booke en shopping-session med dig, hvis du har tid og mulighed? Ellers må det blive næste gang du kommer.

  Jeg arbejder i øvrigt som fuldtidsoversætter på nu 17. år, så du må endelig sige til, hvis du har brug for hjælp til at oversætte din bog.

  Fortsat held og lykke med alle dine projekter!

  Hilsen

  Sandra

  sniemannbird@gmail.com

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt