Christina Wedel // 10. april 2014 // Ingen kommentarer

Sommersko, sandaler og noget om en scooter…

Hej Smukke!

ja det har været lidt længe siden. Jeg har holdt 3x 6 timers kurser som hedder “Toplækker resten af dit liv” over de sidste 6 uger. Det har været helt fantastisk og meget meget inspirerende for mig. Det er endt med en facebookgruppe for de kursister som har lyst og det er megahyggeligt at læse og se hvad folk byder ind med.

Min plan er at lave en platform for alle jer kvinder som har lyst til at være del af et netværk om stil, fremtoning, selvtillid, shopping og hvad der ellers betyder noget for os hver især. Faste indslag hver fredag med relevante links. Invitationer til foredrag og tøsearrangementer og fester med modehsow osv. Jeg kan næsten ikke vente!

I mellemtiden får du lige et link og en god historie.

Linket her handler om sko og sandaler “to die for” til ALLE typer sko og fødder.

Historien handler om en kvinde som ikke troede hun kunne få høje sko på mere, for hun har sclerose. Hun hedder Heidi og har bloggen www.ibbyheart”. Vi mødtes igår for at skyde billeder med hende til en artikelrække om at leve med sclerose. Altså virkelig leve.

Elona Sjøgren  tog billederne og jeg stylede og sminkede.

fotoHer er historien om dagen jeg kørte handicapscooter og ejeren syntes jeg var modig. Sådan har jeg slet ikke tænkt på det. Kan man være bange for en scooter? Næ men man får noget at tænke over nå man sidder i den og ved at om lidt kan man rejse sig og GÅ HJEM.

Så bliver man taknemmelig og fuld af beundring for dem som har mistet evnen til bare at løbe en tur, gå i høje hæle og idet hele taget leve uden smerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *