Christina Wedel // 20. marts 2013 // 2 kommentarer

Sov godt..den store hovedpudetest

Så har jeg været en bunke hovedpuder igennem , testet varme, kulde, fyld, svedtransport ( ja sorry) og hård/blødhed. Det er ikke noget man bare lige gør. Jeg har sovet med 3 forskellige puder i 14 dage af gangen for at se forskellen.

Som sagt lider jeg af hovedpine og det har stor  stor betydning hvad jeg sover med. Jeg har faktisk i mange år sovet med noget der minder mest om en sammenrullet høne med lynlås. Jeg bankede og bøffede den altid lidt for at samle fjer nok så jeg lå lidt højt. Nogen gange sov jeg med en ekstra pude under. Og nu skal du høre en hemmelighed. Jeg går sjældent i seng. Altså sluk, luk og godnat. Jeg glider helst ind i natten med lys og tv tændt  halvt siddende op. Ja det kan virke tosset, men sådan har jeg haft det i mange år. Da jeg skulle teste puder tænkte jeg at det måtte være mest ærligt at sove både i seng og i sofa (sidstnævnte er der jeg glider ind i natten).

Så kom disse 3 testpuder fra Danske TEMPRAKON i lækre poser som kan bruges igen og igen . Jeg pakkede dem ud og åbnede dem for at se dem inden i og læste på deres meget udførlige brugsanvisning.

 

 

Denne her hedder en “Ergomagic” og har et yderfoer af dun (serbiske smådun) og 3 individuelle “plader” som liggger som kerne inde i puden.  Den er både blød og hård. Blød yderst og skum agtig i midten.Pris 999 kr.

Du kan se at den øverste løse “plade” på billeder er bølget så du kan få støtte til nakken og stadig lægge dit hoved i en kløft. Den føles bedre på den ene side end på den anden. Tror der er en ret og vrang, og man kan også lægge bølgen i mellem de 2 andre plader så bliver svinget ikke så tydeligt. Det er ikke min favorit, for de bølge irreterer mig og mine ører…..ja mine ører synes det er ubehageligt.

Men min søn på 17 ELSKER den for som han siger :”Den er dejlig kølig,fast og ikke så dynet”

Denne her hedder “Mellem Dunpude” og er en ren dunpude. Den er meget blød og fluffet. Der er ikke særlig meget støtte i den, så hvis du et til det og følelesen af af sove i skyerne så er det lige dig. Den er kølig tiltrods for det er dun og det hænger nok sammen med at den har en funtion der reducerer opvarmning af hoved og sved ..som jeg selvfølgelig ALDRIG gør :-). Den fås i 3 størrelser: lav , mellem og høj.Skulle forøvrigt være rigtigt god hvis du kan lide at sove på maven. Det har jeg ikke prøvet for så dør jeg.

Pris 899 kr.

 

 

Så er der min personlige favorit!

For en gang skyld ikke det dyreste produkt, men det billigste.

Den hedder “Air Pillow” og er lavet af trykaflastende skum som kan huske! Mine ører synger af glæde og jeg kan mærke mit kindben og min kæbe synke let ned i skummet som ikke er hårdt men heller ikke blødt. Det er fast som en “Dugfrisk skumbanan fra kiosken”. 

 

Som du kan se har den lufthuller i den ene ende som regulerer både tryk og ventilation natten igennem.Pris 599 kr.

Det er den tungeste af de 3 modeller men som sagt min favorit.

Jeg er ikke vågnet EN ENESTE gang med hovedpine med denne pude ,hvor jeg derimod slet ikke kunne sove med den med dun uden at vågne med dunkende hovedpine.

Du kan læse mere om deres andre puder, dyner og hele deres børne sortiment HER

Hav en skøn dag, nu vil jeg tage larvefødder på og køre til Fyn

 

2 kommentarer til indlægget


 • Den skumpude lyder lige som noget for mig.
  Lider af daglig hovedpine og sover pt bedst uden pude overhovedet.
  Men ligner den mon tempur mht. skum??
  Sådan én har jeg nemlig og den kan jeg desværre ikke bruge.

  Tak for testen.
  Held og lykke med ørerne 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt